• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakları Sürekli Yara Olan Var mı?

benim ayağım vazelini emmiyor ayrıca nemlendirici değilki bildiğin yağlı yani.emse de ne kadarını emebilir ki? ben birebir uygulayan biri olarak kesinlikle öneririm.ben yazları eğer uzak bir yere düğüne gideceksem en önce vazelinimi koyarım bavuluma.ve bizim evde vazelin ayakkabılığın hemen üzernde durur.babet ya da topuklu giyeceksem hemn ordan sürer öyle giyerim.çok iyi bir yöntem.ben bunu yaklaşık 3 sene önce alan internette okuyup uyguladım.o günden beri ayağımda hiç bir problem olmuyor.benden söylemesi arkadaşlar.ayrıca maddi bir külfeti de yok.deneyin iyi gelmezse (sanmıyorum ama) başka yöntemler uygularsınız.sevgiler..

vazelini bende deneyeyim. bütün yaz spor ayakkabı ile dolaştım bu sefer küçük parmaklarımda nasır oldu. bir yere giderken giydiğim abiye ayakkabılar bile mafetti ayağımı.

evet kesinlikle denizlili sana katılıyorum vazelin çok süper bir çözüm arkadaşım.teşekkürler...

bendede aynı sorun alırken deniyorum ooo rahat diyorum ilk giydigim gün topuklarım su topluyo bu seferde ayaklarım iyileşene kadar biyere çıkamıyorum ama vazelini bende deniycem karar verdim dilerim iyi gelir

topuklu ayakkabı giymişsem (çorapla giysem dahi) ve uzun süre ayakta kalmışsam ,akşama topuklarım ve ayağımın arkası kesinlikle su toplamıştırmafoldumben

kizlar ayni sorun bendede var bazen oturup aglayasim geliyor canim o kadar yaniyorki gecen aldigim terlikler yapti bende kisa mesafe gittigim yerlerde giydim sonra alisti ama 2 hafta surdu simdi cok rahatim cok caninizi acitan ayakkabilarinizi kisa sureli veya mesafeli yerlerde giymeye calisin bir muddet sonra alisiyor artik eser kalmiyor acidan ben hep oyle yapiyorum

Bu sorun bendede oluyor cok, yaz aylarinda hangi ayakkabiyi giyecegimi sasiriyorum :sinifsinif: Bu vazelini bende deniyecegim, cok tesekkürler denizlili opuyorumnanaktan

Özellikle bi ayakkabım var allahım yaa iki kere giydim 2 yıl geçmiştir izi kaldı resmen ama ayakkabılar nasıl içimde uhde kaldı anlatamam öyle duruyor bi giyemiyorum yaaa:( çok istiyorum nları giymeyi o kadar da sevdimki ayaklarımda taraklı her ayakkabıda güzel durmaz ama süper duruyordu ayaklarımda yaa ühüüüü ağlamak istiyorum:P

vazelin şu ana kadarki en iyi çözüm ama o bile yeterli olmuyo.açık ayakkabı giymek istiyorum ben artık

Babet tarzı ayakkabılar giyenlerin topuğu genelde yarabantlı oluyor. :) Hiç hoş bir görüntü değil bence. Ayrıca çorapsız giyildiğinde sıcaklarda koku da yapar.

benim ayağımda aşırı derecede hassas.hep spor ayakkabı giymekten gına geldi. geçen yıl çok şık bi babet beğendim arkasıda ymuşak vurmaz herhalde dedim...
giydiğim gün 5-10dk sonra bi acı anlatamam arkadaşlarm koştu büyük pamuklu yara bantlarndan aldılar bnmde çantamda zaten hep yarabandı bulunur.hiç abartmiorm arkadaşlar o gün ayaklarımda toplam 10bant vardı.arkalarnda 3er önlerde 2şermafoldumben
o kadar şık bi babetin içinde öyle bi ayak korkunçtu o gün kıpırdayamadm taksiyle gittim zaten eve sonra yine heves ettim çok güzel bi babet aldım erkek arkadaşmla dışardaydk.o kadar vurduki,erkek arkadaşm tutturdu çıkart die bi çıkardım arkası deli gbi su toplami bide nasıl kanıo:sinifsinif:
bu vazelini denicem olursa valla en büyük duacınz benimboshayallersmile

Benim de aynı şekilde işe başladığımdan beri spor ayakkabı da giyemiyorum. Bir spor ayakkabı yara yapmıyor diğer bütün ayakkabılar markası kalitesi ne olursa olsun hepsi yara yapıyor. Valla ayağımın şekli değişti ya her ayakkabıya göre şekil almaktan. Ayaklarımın arkasında da yara izi kaldı mor mor kötü bir görüntü yani. Hiç bir şey fayda etmiyor hiç bir şey.

Back