• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakları Sürekli Yara Olan Var mı?

Ecem__

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
191
27
298
41
var mı aynı dertten muzdarip kmseler burlarda :( sürekli ayakkabıdanayaklarım yara su topluyor ne kadar kaliteli de alsam ayakkabı aynı yine aynI:(

Aynen bende cnm ya.Çözümü çorapla giymek yada çok rahat ayyakabı giymek sanırım.Off çoğu ayakkabıda gözüm kalıyor.Vuracak diye korkumdan alamıyorum :(

başlık yanlş yere açmışım olsun ama :( bende aynı durumdayım çorapta terletiyor lanet olasıca

Ben de ayaklarım yara bere icinde kalsa de giyiyorum yine begendigim ayakkabiyi napiiimm:(Buralar sicak ole corap da olmuo malesef..

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
cıldırm ya ayagımı vurmyan,sıkmayan acıtmayan bır ayakkabı bulamadım ya.bır suru ayakkabı var hıc bırını gıyemıyorum yaz ayları tam bır ıskence.

benim de ayaklarımın arkalarında ayakkabı vurmasından dolayı siyah lekeler oluştu ve malesef geçmiyorlar. eğer bi bildiğiniz varsa paylaşın arkadaşlar.

ooofff bunun çözümü yok galiba bayanlar. şuan size testere filmlerinde işkence yapılmış insancıklar modunda yazıyorumm ayak bileğime yakın yerler haşat olmuşş durumdalar. geçensene de olmuştu bir gün nerdeyse evde emekledim. bile bile bu sene de giydim dedim ilk alındığında vurur ama bu sefer vurmaz artık. bir gün boyunca giiydim aslında rahat son artık eve gelicem nasıl vurdu ya yolda utanmasam ayakkabıları elime alıp yürücektim.
küçüklüğünden falandeğil ya büyükler de küçükler de vuruyoorrr

var mı ki bunun çözümü sizin uyguladığnız yöntemler var mi?

arkadaşlar topuklu ayakkabılarınıza ve babetlerinizin içine daha çok ayakkabının vuran yerlerine vazalin sürmenizi şiddetle öneriorum.ama çok aşırı sürmeyin bu seferde ayakkabınız kayar.ben bu şekilde hallettim.artık babet giymek ve topuklu ayakkabı giymek kabusa dönüşmüyor.:)))

arkadaşlar topuklu ayakkabılarınıza ve babetlerinizin içine daha çok ayakkabının vuran yerlerine vazalin sürmenizi şiddetle öneriorum.ama çok aşırı sürmeyin bu seferde ayakkabınız kayar.ben bu şekilde hallettim.artık babet giymek ve topuklu ayakkabı giymek kabusa dönüşmüyor.:)))

bir denemek lazım ya. böyle giymeden hemen önce mi sürüyoruz peki?

vallahi bendede var bu şikayetler...:) ben neler çektim ayaklarımın hassaslığından !! ama en iyi çözüm ne biliyormusun canım ? en güzeli çok süsüne bakmadan ayağının en rahat edeceği üstü yuvarlak rahat ayakkabılar.. belki oda hoş görünmeyecek gözüne ama ayak sağlığı için şart .yoksa topuk dikeni, nasır gibi rahatsızlıklarla başın ağrıdımı dahamı iyi ? ben bunları yaşadım yıllarca. en güzel çözüm geniş yüzlü ve içi gerçek deri kaliteli ayakkabılar. sevgilerimle öpüyorum ...

mutlakaa babet falan kullanıyosanız ark lar ya da converse her türlü ayakkbıya konulabliyoo lateks taban alıp koyun hem ayağınızn terini de emer topuuklu içinde özel silikon pedler var ayakkabı mağazalarında onları parmaklarınıza yapıştırdığınızda hem ayağınız kaymaz hem de kemik çıkma probleminiz olmaz topuklu herzaman kullanmamakta da fayda var zaten umarım yararını görürsünüz ama ben tabanlıklardan çok memnunumhihoyyyt

neyapsam olmuyoo valla biayak bukadar sorunlu olur.
ne gıyersem giyeyim terlık,babet,spor,topuklu hepsıde vururmu yaa.sılıkon tabanlardanda bulamadım ankrada

valla denemeye değer.
yapacak başka bir şey kalmadı.
farklı farklı açık ve topuklu ayakkabılarım var.
ancak hangisini giyersem giyeyim bir iki saat sonra ayakta duramaz hale geliyorum.
yara bandı taşıyorum çantamda.
umarım bu vazelin işi işe yarar.

canm vazelini de birsüre sonra cilt emiyo bnde bu dert bi bende var sanardım annem dio ki senin gibi kız mı olur ayakların tarladan tırpandan gelmiş gibi:kedi: ben çok vuran ayakkabılarımın o tam bileği kesen kısmının içine hani ipek flasterler war eczanelerde satılır pamuklusu filan da var onlardan yapıştırıyorum bide o kısmı biraz yumuşattırıoyum çok sertse (ayakabıcıya verip dövrüyorum yani:) o şekilde pek bi problem kalmıo ama olan yara izleri berbatonlarda kışın geçio yazın yine aynı dert

bir denemek lazım ya. böyle giymeden hemen önce mi sürüyoruz peki?

tatlım hiç farketmez.istersen ayakkabıyı çıkarırken sür kaldır ertesi gün tekrar giy.mükemmel bir çözüm.ben bu şekilde hallettim.kesinlikle babet ve abiye ayakkabı giyemeyen bir insandım ben. bu nedenle hep çorapla spor ayakkabı giymek zorunda kalıyordum.hatta bu nedenle tırnaklarımda havasızlıktan mantar oluştu.vazelin iyi bir yöntem inan bana.ama dediğim gibi çok aşırı sürme.zaten ayak terliyor sıcakta ve vazelin de eriyince çok kayma yapar:))

Back