Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.578
12
683
Diğer
Bir kutu vazelinin içine 1 kutu aspirin ezilip karıştırılır ayaklara sürülür pamuklu çorap giyilir sabah ayaklarınızın yumuşaklığına şaşırılır kafamçokkarıştı

benim kayınvalidem ayaklarını yıllardır vazelinle kremler..
asprinde atmaz içine.
pamuklu çorabıda giyer..
her akşam yapar bunu..
yumuşacıktır ayakları..

Bende yıllardır sadece vazelin sürerdim aspirinle bir başka oldu, dün akşam denedim sabah ayaklarıma hayran oldum :roflol:

ben de aspirini hiç denemedim. yatmadan önce vazelinler, sonra strechler, üzerine de çorap giyip yatardım. direkt çorap giyersem kremi emebilir düşüncesiyle :)
peki tırnaklar için önerisi olan varmı? küçük ayak parmaklarımın tırnağı çok düzgün değil ve ojelerini tam temizleyemiyorum

cok fark edıyo gercekten ama sureklı yapmak gerek bır kereyle olmuyo yıne eskıye donuyo bırakınca.

ilk defa duydum:bbo:
Denemek lazım CADIARZU

ben bunu vazelin olmadığı zaman niveanın yağlı kremiyle yapıyorum,aynı şekilde sürüp çorap giyip yatıyorumiyumuşacık oluyor gerçekten:)

vallla bende deneyeceğim. Daha önce ayakalrım berbattı. Lapitak kullandım. Güzel olmuştu birde bunu deneyim.

bır kutu spırın cok degıl mı ya:

arkadasım kuçuk ayak parmak tırnakların için bir önerim var. önce sıcak suda beklet ayaklarını banyodan sorada olabilir sonra törpünün arka kısmıyla tırnak üzerindeki ölü derileri temizle yümüşamış olacakya ..sonra iyice kuruyunca tırnağın üstünü törpüle düz olana kadar .kıvrımlar kaybolsun böylece düzgün bir tırnak çıkacaktır ortaya ve oje kalıntılarıda daha rahat temizleniyor bunu yapınca .ben böyle yapıyorum diğer tırnaklarada uygulaya bilirsin enson vazelin sür yada ellerine sürdüğün bir el kremide olabilir. kolaygelsin diyorum sıkıcı gelebilir ama güzel olacak görürsün .yerimseniben

tuzla limonla önce bir güzel peeling yapıp arkasından vazelin ile içine kattığım susam yağı ile beraber bir güzel sürerim.Topuklarım bebek topuğu gibi ayaklarımyumuşacıkkaydirigubbakcemile3

anlamadığım şey her seferinde bir kutunun tamamını mı kullancass?? :uhm:
bide bu haftada bir mi, her gün mü ne sıklıkta yapılmalı??

ben normalde vazelin zaten sürüyorum her akşam yumuşacık oluyor ama
bu normal aspirin mi bebek aspirini mi ne kadarlık vazelinin içine ne kadar aspirin katılacak?:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…