Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi
- Konu Sahibi esyn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?benim kayınvalidem ayaklarını yıllardır vazelinle kremler..
asprinde atmaz içine.
pamuklu çorabıda giyer..
her akşam yapar bunu..
yumuşacıktır ayakları..
Bende yıllardır sadece vazelin sürerdim aspirinle bir başka oldu, dün akşam denedim sabah ayaklarıma hayran oldum :roflol:
- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Y
yorumer
Ziyaretçi
ben de aspirini hiç denemedim. yatmadan önce vazelinler, sonra strechler, üzerine de çorap giyip yatardım. direkt çorap giyersem kremi emebilir düşüncesiyle :)
peki tırnaklar için önerisi olan varmı? küçük ayak parmaklarımın tırnağı çok düzgün değil ve ojelerini tam temizleyemiyorum
peki tırnaklar için önerisi olan varmı? küçük ayak parmaklarımın tırnağı çok düzgün değil ve ojelerini tam temizleyemiyorum
- 1 Ağustos 2007
- 975
- 40
- 298
Bir kutu vazelinin içine 1 kutu aspirin ezilip karıştırılır ayaklara sürülür pamuklu çorap giyilir sabah ayaklarınızın yumuşaklığına şaşırılır kafamçokkarıştı [/QUO
hemen deneyeceğim şekerim. :CüvCüv:
arkadasım kuçuk ayak parmak tırnakların için bir önerim var. önce sıcak suda beklet ayaklarını banyodan sorada olabilir sonra törpünün arka kısmıyla tırnak üzerindeki ölü derileri temizle yümüşamış olacakya ..sonra iyice kuruyunca tırnağın üstünü törpüle düz olana kadar .kıvrımlar kaybolsun böylece düzgün bir tırnak çıkacaktır ortaya ve oje kalıntılarıda daha rahat temizleniyor bunu yapınca .ben böyle yapıyorum diğer tırnaklarada uygulaya bilirsin enson vazelin sür yada ellerine sürdüğün bir el kremide olabilir. kolaygelsin diyorum sıkıcı gelebilir ama güzel olacak görürsün .yerimseniben
- 17 Haziran 2008
- 131
- 6
- 118
- 39