• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklar Neden Büyür ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanne
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
arkadaşlar sanırım evde çok kalmaktan ve geçtiğimiz yaz sadece terlik giymekten olsa gerek ben öyle düşünüyorum ayaklarım 1 numara büyüdü zaten büyüktü şimdi ayakkabı almaya utanıyorum,ayakkabılarım kocaman ve kaba gözüküyor gözüme bir de tekrar büyümesinden de korkuyorum sizde de oldumu böyle bi sorun

Ben de sürekli evdeyim..
Ama her nedense sürekli ayaklarım küçülüyor..
Çok beğendiğim bir ayakkabıyı 3 defa küçülttüm,yine de bayramda gezerken ayağımdan çıkacak diye korkarak yürüdüm..benneyaptımki
Önümüzdeki sene ayağıma göre ayakkabı bulamıcam galiba..:delphin:

Ayaklar beden olarak değişiyor mu yani?:uhm:
Ben, ayaklar belli bir yaşa kadar büyür, daha sonra o boyutta kalır ve ilerleyen yaşla birlikte yaşlılıktan dolayı biraz küçülebilir ya da bir hastalık varsa şişebilir diye biliyorum.
Laalecim Allah korusun ama sende kemik erimesi falan olmasın? Durup dururken ayak küçülür mü hiç?:1shok:

aşırı kilo alıp vermeler de ayaklar büyür yada küçülür...
buna benzer bir durumu bir dönem yaşamıştım,ayak numaram 40 olmuştu...kilo verince 2 numara birden küçüldü...
yine de bir doktora görün derim...

Ayaklar beden olarak değişiyor mu yani?:uhm:
Ben, ayaklar belli bir yaşa kadar büyür, daha sonra o boyutta kalır ve ilerleyen yaşla birlikte yaşlılıktan dolayı biraz küçülebilir ya da bir hastalık varsa şişebilir diye biliyorum.
Laalecim Allah korusun ama sende kemik erimesi falan olmasın? Durup dururken ayak küçülür mü hiç?:1shok:

Hiç düşünmemiştim ben bu kemik erimesi işini..:delphin:
Önümüzdeki hafta bir araştırayım bari..
İlgilendiğin için çok teşekkürler arkadaşım..yerimseniben

büyüme değilde bende de küçülme oldu ergenlik dönemine ilk girdiğim zamnlar yani 13 yaşındayken falan 38 numara giyiyordum şuanda 36 37 giyiyorum sanırım o ergenliktendi büyüyüp küçülebiliyor ayak..

benimkide biraz büyüse çok iyi olurdu. 35 de takıldı kaldı. ayağıma göre ayakkabı bulamıyorum... bir model buluyorum 36 dan başlıyor diyorlar... küçük ayakta sorun...............

Evet sürekli terlik giymekten olabilir,mesela sprocu bayanların ayakları çok büyüktür,bunun nedeni sürekli spor ayakkabı giymeleridir,spor ayakkabı ayagı toparlamıyor,serbest bırakıyor,bence terlik de aynıdır.Bir de kilo almışsındır belki.Çünkü benim kilo aldıgımda ayakkabı numaram da büyümüştü...

canım ciddi kilo alımlarında buyur,basıma geldi ordan biliyorum.4 ayda 14 kilo aldım ve ayakkabılarım dar geliyo bazıları girmiyor bile.. korkunc bi durum..

ya keşke benim de büyüse biraz ergenlikten sonra hiç buyumedi 36 numara.... hep spor ayakkabı giyiyorum :( ve babet ayakkabı giyemiyorum .topuklarım geniş olmadıgı ıcın ayagımdan cıkıolar :( bilekten baglanmayan ayakkabı giyemiyorum :(. yuvarlak burunlu ayakabılarla ayaklarım daha da kucuk gorunuyor :( boyum 164 ayakkabı numaram 36 . :( . 37 olsa daha guzel olurdu :(

bnm ablamın ayaklarını küçük 35 numara ve ne bir babet ne de beğendiği ayakkabıyı giyebiliyor garibim :( yokmu ayak büyütme formülü falan yaw (:

bildiğim çıplak ayakla dolaşmak ayağı büyütüyor. ben de daha fazla büyümesin diye hep terlik giyiyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar spor ayakkabıda 36 numara giyiyorum tam geliyor yazın babet falan giymek istiyorum 36 numara alıyorum ayağımdan çıkıyor ayaklarım etli de değil yokmu bunun formülü :D yazlık ayakkabıların kalıbını mı büyük yapıyolar yoksa anlamadım arkasında boşluk kalıyor.. bende babet giymek istiyorum artık hep spor mu giyecem :27::26::51:

Son düzenleme:
kızlar spor ayakkabıda 36 numara giyiyorum tam geliyor yazın babet falan giymek istiyorum 36 numara alıyorum ayağımdan çıkıyor ayaklarım etli de değil yokmu bunun formülü :D bende babet giymek istiyorum artık hep spor mu giyecem :27::26::51:

ayaklarını büyütmek mi istiyorsun :)) kadınlarda küçük ayak daha güzel. ayak büyütme yöntemi var mı bilmiyorum ama öyle bi arayışa girme bence :1:

Son düzenleme:

ayaklarını büyütmek mi istiyorsun :)) kadınlarda küçük ayak daha güzel. ayak büyütme yöntemi var mı bilmiyorum ama öyle bi arayışa girme bence :1:

öyle tabi ama istediğin ayakkabıyı giyemiyosun özellikle yazın kışın problem yok yazın hep sporla gezmek zorunda kalıyorum 36 alıyorum arkadan boşluk kalıyo yürünmüyoki :D

benim de sporda 36 ama babette topuklu ayakkabıda 35 giyiyorum. ama büyük de gelse alıyorum :9: zaten aldığın ayakkabıcıda içine taban koyup küçültüyorlar ben hep oyle yapıyorum, babetin önüne ayakkabının içindeki o tabanlığın ön kısmını koyup yerleştiriyorlar 1 tane koyunca yarım numara küçülüyormuş ben iki tane koyduruyorum kendin de yapabilirsin ya da basit bi ayakkabıcıda yaptırabilirsin :34:

Back