• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabıyı Nerden almalıyım ?

TuCi_

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
190
23
118
36
Gelinlik ayakkabısı bulamadım kızlar yaa :18: Dün bütün Bakırköyü altüst ettik, ama yok.. Ben renkli ayakkabı istiyorum mesela Mor, Fuşya. bulduklarımda önü arkası kapalı, yani rahatsız eder bi süre sonra beni.. Sizin bildiğiniz, böyle çeşitli renkli ayakkabı satılan yerler nereleri yardımcı olurmusunuz:18:

canım bende 1,5 ay sonra gelin olacağım İnşaallah :16: bende bakmayabaşlayacağım. Cadde bostan da 37 numara diye bir mağaza var, baya hoş şeyler var orda.
Ben Nişan ayakkabı ordan almıştım internet siteside var bi bak istersen :34:

şu nasıl mesela ?

Eklentiler

• $fuşya.jpg
    $fuşya.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 109
bnde fuşya gydim düğünümde:))))) cnm bn pelinin ayakkabılarından almıştım internetten .... bi bak istersen.... çok gzldi bnmki tam yaz için bde capcanlı bi fuşyaydı gelinlign altında süper duruyo

$4349_buyuk.jpg

İşte böyle bişi çook rahat olur yüksekte olsa, ama saten olarak yok etrafta :(

dün akşam işten sonra nişanlımla gittim 37 numaraya ve hiç bu kadar kolay olacağını sanmazdım , aldım hemde çok hoşuma giderek aldım zaten pudra , bant detaylı , arkasıda önüde açık, Bi ara buraya koymaya çalışacağım.

Güzelmiş canım yaa rengide hoş, 50lirayada iyi almışsın vallaa :D Bir ara bizde uğrayacağız oraya,inşallah bende bulurum

çok hoş ayakkabın cnm güle güle giy :)) ben geçen hafta gittim oraya yoktu sanki bu :))

Tarihe baktımda artık evlisiniz kanımca...37 numaradan aldıgınız ayakkabıdan memnun kaldınızmı ? Tavsilerinizi bekliyorum :)

Back