Ayakkabımı Boyadım

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
Ünlü bir markanın ayakkabısıydı siyah renkti bende giymekten sıkıldım altın sarısına boyadım akrilik boyayla hiç bişeyde olmadı biraz simler döküldü kuruyunca pek kalmıyor fikir olur belki :))

Eklentiler

• $Ayakkabı1.JPG
    67,3 KB · Görüntüleme: 213
  • $Ayakkabı.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 232
aaa çok güzel olmuş yaa
aslında giymediğimiz eski ayakkabıları böyle değerlendirebilirzide
bunlar yağmurda falan akar tatlım yaa :))
kuru havalarda giymek lazım

aaa çok güzel olmuş yaa

bende boyamıştım bir ayakkabımı ama ben akrilik boya değil sprey boya ile boyadım üzreinede sprey vernik attım suda hiçbirşey olmadı ama vernik atılmassa boya kabuk kabuk kalkıyor..evrim2008 ellerine sağlık canım ama dediğim gibi üzreine sprey vernik at ozaman daha sağlam olur..gülle güle kullan..

harikasın tatlıyaaa süper fikir denesemmi die düşünmeye başladım aslındaa

aaa çok güzel olmuş yaa

Üstüne vernik sürersen hiç bişey olmaz.Bu ayakkabı zaten yağmura uygun bir ayakkabı değil daha çok yağmursuz havaya uygun çünkü önü açık su alır :))

harikasın tatlıyaaa süper fikir denesemmi die düşünmeye başladım aslındaa

Bilmem dene istersen ben akrilik boyayı ahşap boyamada kullanılan boyalarla boyadım üstüne boya kurumadan sim döktüm simli boyalarda var onlardan kullanabilirsin dayanması için vernik sürülebilir ama ben sıkılırım yeniden boyarım diye vernik sürmedim ister özel bi gecede düğünde falan giy istersen kokoş kokoş sokaklarda giy:))

aa değişik bişi olmuş ,ellerine sağlık canım harikasın yaaa :))

ay çok şık olmuş guzelim ya
ellerine sağlık, gule gule kullan

Teşekkür ederim canım ben verniklemedim kullandımda hiç birşey olmadı :)

40 yıl düşünsem aklıma gelmez valla bravo alkisalkisalkis
çok ta güzel olmuş

Teşekkür ederim canım beğenmene memnun oldum aslında evdeki eşyalara biraz başka gözle bakmak birazda denemek lazım ilk başta hatalar oluyor ama zamanla el alışıyor gerçi bu o kadarda şahane bişey değil işte elimden geldiğince:)

Ben de daha önceden ayakkabımı boyamıştım ama akrilik boya kullanmamıştım.Ben de neden olmadı diyorum.Teşekkürler.

bn oje ile boyuyorum cnm

Ojede olur ama çok uğraştırır birde küçük küçük,akrilik boyayla boyayıp vernik sürebilirsin.

Ben de daha önceden ayakkabımı boyamıştım ama akrilik boya kullanmamıştım.Ben de neden olmadı diyorum.Teşekkürler.
Rica ederim umarım işine yaramıştır:)
hosuma gitti güzel olmus güle güle kullanın
Teşekkür ederim,hiç kullanmadım desem yeridir bari yılbaşında yiyeyim:)
hımm.. ilginç..güzel olmuş cnm.
Teşekkürler canım:)
yaa bu kadınlar çok zeki
:asigim:Teşekkürler canım burda zeki olmayan kadın yok ki:)
Sevgiler kızlar...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…