Kızlar gelinlik ayakkabımı aldım.38 büyük geldi 37 aldım ama 37ininde sağ teki acıtıyor biraz önden.Bir sürü de para verdim aldım.Birazcık açılır diye ama giyiyorum dünden beri bir gelişme yok..OOff ne yapsammmm..Düğünde çok rahatsız ederse ya???
Kızlar gelinlik ayakkabımı aldım.38 büyük geldi 37 aldım ama 37ininde sağ teki acıtıyor biraz önden.Bir sürü de para verdim aldım.Birazcık açılır diye ama giyiyorum dünden beri bir gelişme yok..OOff ne yapsammmm..Düğünde çok rahatsız ederse ya???
Aldığın yere faturasıyla götürüp iade etmelisin ve ayağına uygun, rahat bir ayakkabı tercih etmelisin.
Önden dokunan,acıtan ayakkabı asla esneme yapmaz.
Yanlardan(tarak dediğimiz kısım) sıksaydı kalıba koymak çözüm olabilirdi ama burun kısmından acıtan ayakkkabının bi çözümü yok malesef !
Alırken dikkat etmek gerekiyor
Sol tekinin acıtmaması,sağ tekinin acıtmasının nedeni de sağ ve sol ayağımızın eşit olmamasıdır
Aldığın yere faturasıyla götürüp iade etmelisin ve ayağına uygun, rahat bir ayakkabı tercih etmelisin.
Önden dokunan,acıtan ayakkabı asla esneme yapmaz.
Yanlardan(tarak dediğimiz kısım) sıksaydı kalıba koymak çözüm olabilirdi ama burun kısmından acıtan ayakkkabının bi çözümü yok malesef !
Alırken dikkat etmek gerekiyor
Sol tekinin acıtmaması,sağ tekinin acıtmasının nedeni de sağ ve sol ayağımızın eşit olmamasıdır
canım önden acıtıyor demişsin ben de portakala katılıyorum değiştirme yap bence de, sen bunu daha evde giyerken bu problemi yaşıyosan o gün en az 6 saat ayağında kalacak bu ayakkabı hem de oturmayacaksın, sürekli ayakta olacaksın, sen iyi olmalısın ki her şey de senin gibi iyi olsun, bir çok insanın düğünü ayakkabı sıkması vurması gibi nedenlerle sıkıntılı geçiyo, daha fırsatın varken değiştir bence de
ya da illaki değiştirmk istemiyorum ayakkabım çok içime sindi diyosan bence bir de ince çorapla dene, o zaman daha az acıtır ama yine de acın tamamen gitmez az acıtır.. inşallah sana ne uygun gelirse ona göre davranırsın...
ayakkabı asla ön taraftan açılma veya esneme yapmaz boşuna giyipte ayağını zedeleme düğün üstü tekrar aldığın yere git ve bir numara büyüğünü al ve lostra salonunda ek destek eklet canım başka çare yok çünkü...
çokta üzülme herşeyde vardır bir hayır şimdiden mutluluklar