Hayır ayağım öne azıcık bile değince almıyorum boşluk olursa alıyorum. Boşluklu halinin numarası 37.5. Dolayısıyla benim ayak numaram da 37.5. Tıpatıp uyan 37 hali benim ayak numaram değil. Sizde bir bilgi eksikliği var. Gidin ayakkabıcılara sorun.
Hayır ayağım öne azıcık bile değince almıyorum boşluk olursa alıyorum. Boşluklu halinin numarası 37.5. Dolayısıyla benim ayak numaram da 37.5. Tıpatıp uyan 37 hali benim ayak numaram değil. Sizde bir bilgi eksikliği var. Gidin ayakkabıcılara sorun.
Ayağınız 37 ise yarım numara hali 37.5 alıyorsanız boşluk kalsın diye sizde ayağınızdan daha büyük ayakkabıyı tercih ediyorsunuz demektir. Yinede sağolun
Ayağınız 37 ise yarım numara hali 37.5 alıyorsanız boşluk kalsın diye sizde ayağınızdan daha büyük ayakkabıyı tercih ediyorsunuz demektir. Yinede sağolun
Evet benim ayaklarımda geniş ,aldığım ayaklabılarda genelde dar ayakkabılar oluyor converse vs awmye gidince skechers deneyeceğim belki bu yüzden ayakkabılarda rahat edemiyorumdur
konvers bilmem ama hani ben biraz kalıplıyım, bundan dolayı ayaklarım baskıyı ne kadar rahat karşılarsa o kadar rahat ediyorum.diğer ürünleride denedim ama yok, hatta en rahat ettiğim skechers çok seviyorum. şu bir gerçek, pahalı ürün ama uzun ömürlü ver rahat.net.