• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba burası yoğun diye buraya yazıyorum aslında bu benim için dert oldu.Küçük bir nişan yemeği organize ettik ben sade bir kıyafet gitmek istiyorum neyse buldumda kıyafeti ama ayakkabı ve saç konusuna bir türlü karar veremedim.sizce bu kıyafete nasıl bir ayakkabı olur? not:elbisenin boyunu kısalttım bu kadar uzun değil mini duruyor. $image (1).jpg

kızlar merhaba burası yoğun diye buraya yazıyorum aslında bu benim için dert oldu.Küçük bir nişan yemeği organize ettik ben sade bir kıyafet gitmek istiyorum neyse buldumda kıyafeti ama ayakkabı ve saç konusuna bir türlü karar veremedim.sizce bu kıyafete nasıl bir ayakkabı olur? not:elbisenin boyunu kısalttım bu kadar uzun değil mini duruyor.Eki Görüntüle 1140958
Çok zor bir renk sanki pudramı yanlış mı görüyorum?. Dore ayakkabı olur gibi geldi bana (detayın renginden), boyun kısmında detay olduğu için saçlarını toplaman lazım.

​Elbisen açık renk olduğu için saks mavisi yada siyah bir ayakkabıyı güzel olur bence,aynı tonlarda giyersen yada aynı renk giyersen sönük kalır gibime geliyor.

​Elbisen açık renk olduğu için saks mavisi yada siyah bir ayakkabıyı güzel olur bence,aynı tonlarda giyersen yada aynı renk giyersen sönük kalır gibime geliyor.
Bende öyle düşünmüştüm... :40:

Zit herhangi bir renk yada tonunun acigi yada koyusu stiletto da guzel durabilir. Sac olarak ben pek topuz begenmiyorum, acik birakmak daha guzel durur diye dusunuyorum.

$images (1).jpg

$images.jpg

Kıyafetiniz tek renk olsa her renkle kombinleyebilirdiniz ama zaten 2 renk barındırdığı için bence ya pudra rengi ayakkabı çanta veya dore rengi seçmelisiniz.
Dore stiletto çok şık olur..

Eki Görüntüle 1141141

Eki Görüntüle 1141142

Kıyafetiniz tek renk olsa her renkle kombinleyebilirdiniz ama zaten 2 renk barındırdığı için bence ya pudra rengi ayakkabı çanta veya dore rengi seçmelisiniz.
Dore stiletto çok şık olur..

Buna çok benzer bi ayakkabı beğendim sanırım böyle bir şey alıcam :) bugün bakıcam yine çok teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için:kkk::16::16:

açık renk bir ayakkabı çiğ düşer onun dışında babet tarzı oalbilir sanırım

Back