• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabi rengini degistirmek

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Gelinligin altina giymek icin 2 3 katli yuksek tabanli konvers giymeye karar verdim ancak 160 tl civariydi bende kendim alip yapmaya karar verdim ancak lacivert bulabildim. Simdi sizden ricam bu lacivert ayakkabinin rengini nasl acabilirim bilgisi olanlar????

Bence 160 tl verip alsaydin o ayakkabı yı sonuçta gelinlik altına giyilecek. Parayi kiymaya değer. Lacivert ayakkabı belki çamaşır suyu ile rengi açılır ama çok eski ve alacalı durur. Gelinlik için kötü bir seçim.

Soruyla alakali fikrin yoksa diger fikirlerini kendine sakla belki veremedigimden degildir ki veremeyecek insanlarda var onlar evlenmesin mi buyuk konusmazdim ben olsam

Büyük konuşmak değil benimkisi. Cimrilik gibi algıladm ilk okuyunca istemsiz :işsiz:
Saygı duyuyorum tabiki mevzunun Zevkiniz olduğunun farkındaym. Kolay gelsin.

internetten al guess ayakkabı bile 140 tl idi.istedığın modelde.deriden de vardı şu an kaldımı bilmiyorum ama

Gelinligin altina giymek icin 2 3 katli yuksek tabanli konvers giymeye karar verdim ancak 160 tl civariydi bende kendim alip yapmaya karar verdim ancak lacivert bulabildim. Simdi sizden ricam bu lacivert ayakkabinin rengini nasl acabilirim bilgisi olanlar????
Lacivert rengi beyaza çevirmek için yapmanız gereken önce ayakkabıyı ağartmak, koyu rengi açık renge çevirmek için ağartma işlemi yapılması şart, beyaz kumaş boyası ve renk sabitleyici almalısınız, ağartma işlemi sonrası kumaş boyası ve renk sabitleyiciyle ayakkabılar beyaz rengini alır.

Back
X