ayakkabı numarası

andina222

nihayet bir anne...
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
3.268
1
bizim kuzuların ayakkabı numarası nedir ki :uhm:
sandalet alacam kuzuma da kaç numara alsam ki CADIARZU

cnm pirayenin bıdıklar 18 nomero ama senin batuş iri yarı bi delikanlı olduğu için onunkiler daha büyük olabilir:))

bende hiç bilmiyorum kaç numara olduğunu.ama ayağının üstünde bir löp et var ondan dolayı cırtlar kapanmiyiiiii:)

bende hiç bilmiyorum kaç numara olduğunu.ama ayağının üstünde bir löp et var ondan dolayı cırtlar kapanmiyiiiii:)
:roflol: ay derin o löp etten birer tanede bizimkinde var ve orası bütün ayakkabıları deve hörgücü gibi yapıyo

onun dışında ben 17 nömora aldım ama o bilem büyük o löp bi düzelse tam 17-18 olur sanırım şimdilik büyük büyük 17 giyiyorrrr

yok pirayecim bir koca ayakta bende var merak etme :))
bizimkininde 18 numeroydu ama sankım artık küçük geliyor gibime geliyor bu aralar artık hiç ayakkabı giydirmiyorum çıplak ayak dolaşıyor ama bende sandalet alıcam ama alırken cimcimeyi yanımda götürücem bu sefer

kız hadi sizin bebeler iri,benimkine noliii?benimkide 17 ama acıcık boşluk kalıyo önde.bi de fulya mı ne öyle bir marka var,0-4 ay 1 no,4-8 ay 2 no oluyo.2 tane 2 no var öyle büyük,1 nolar iyi oluyo

Sizde benimki deve ayaklı mı diyosunuz ya

benim kızınki 19 numaraydı.biraz sıkıyo gibi.20 numara aldım biraz büyük ama GıYıYORUZ.

benim oğlanların çorap patiği 16-17 numaraya göre ama ayaklarına küçük geliyor çok rahat olmuyor artık 20 numara spor ayakkabı almayı düşünüyorum.. daha alamadık bir türlü..

ay nnazlı ne tatlı olmuş onlar öyle , maşallah ya bide el ele tutuşmuşlar opuyorumnanaktan

bende bılmıyorum ayakkabı numarasını ama yanımda goturerek almayı dusunuyorum
bır de sız ayakkabıyı ortopedık mı alacaksınız
bızım doktor yurumeye baslayınca ortopedık gıyecek demıstı
sımdıden baslamalımıyız
zıra benım begendıgım ayakkabı 19'dan baslıyor

canım ayakkabı almayı düşünmüyorum henüz , hele bi yürümeye başlasın o zaman tabiki ortopedik alıcam ayak sağlığı için başka alternatif yok zaten..
ben şimdi yaz aylarında dışarı çıktığımızda ayaklarında güzel dursun diye sandalet alıcam , çok hoşuma gidiyo o minnacık sandaletler o yüzden sordum ayakkabı numaralarını , inşallah ayakkabıları da alırız en kısa zamanda :ecrin_bebek:

benimki de 17 numara giyiyor, bir de funny marka var onda da 2numara o patik ayakkabı gibi zaten

ben pek sık gıyırmıyorum ayakkabıyı
gezmeye falan gıderken bır tane conversı var onu gıydırıyorum o kadar
zaten bızım kucuk pasa ayagından kendı cıkarıyor hemen

lcw den aldığım 18 numaraydı ama bizim küçükkeçi ayakkabı istemiyo ayağında biririne sürtüp çıkarmaya çalışıyo

koca ayak olcak bizimkiler:)benimki zaten doğduğunda upuzun ayakları vardı:))
bende sandalet alcam piroşa şööyle süslü püslü,ay sıralamaya filan başlasalarda ozaman ortapediklerden alsak çok güzel modelleri var onlarında

al tabi piraya all :KK43: kızlara neler yapıyorlar erkeklere bişey yok.Ya azcık daha yaratıcı olamıyo bu tekstilci milletii .kız reyonu 15 tane erkek reyonu 2 :KK43:(

X