Nerden alabilirim ayakkabicidan miSilikon tarzda küçük parçalar var,arka kısmına ön kısmına ondan koyabilirsin.Hiç giymediysen değiştirmezler mi?
Kizlar yeni ayakkabi aldim ama buyuk geliyo sanirim biraz esniyo oglum sagolsun ayakkabiyi denerken beni daralttigi icin o kadar inceleyemedim sabit ayakkabi numaramdan aldim modelini begenince acaba ayakkabiciya gotursem kucultur mu var midir yolu var mi aranizda yaptiran
Evt canım,başka nerede satılıyordur bilmiyorumNerden alabilirim ayakkabicidan mi
Evt canım,başka nerede satılıyordur bilmiyorum
Bugün dertleri küçümseme gününüz herhalde.tek derdimin bu olacağı günleri büyük bir özlemle bekliyorum
O galiba, ayağıma büyük gelen ayakkabıyı o şekilde tam oldurmuştum :))Şu ayakkabı vurmasına karşı yapıştırılan plastik şeyler mi? Penti de bile vardı.
Hemen bi girgirBence değiştir
Artık değişmiyolarsa da ayakkabıcıya sor
Her işi bilene soracaksın demişler, dememişlerse de ben dedim
Ama dediklerimde ciddiyimHemen bi girgir
Aklımı deli dürttüğü gün, tavsiyenizi yerine getireceğim hanımefendi. HürmetlerAyağınıza büyük gelen ayakkabıyla hiç koştunuz mu? Koşmanızı tavsiye ederim.
Küçülttürebilirsin ayakkabı tamircilerinde, aldığınız yerde falan. 5 dakika sürmeden hallediyorlar.Kizlar yeni ayakkabi aldim ama buyuk geliyo sanirim biraz esniyo oglum sagolsun ayakkabiyi denerken beni daralttigi icin o kadar inceleyemedim sabit ayakkabi numaramdan aldim modelini begenince acaba ayakkabiciya gotursem kucultur mu var midir yolu var mi aranizda yaptiran
Aldigim yerde de miKüçülttürebilirsin ayakkabı tamircilerinde, aldığınız yerde falan. 5 dakika sürmeden hallediyorlar.
Ne demek ne demek. Hürmet karşılıklı.Aklımı deli dürttüğü gün, tavsiyenizi yerine getireceğim hanımefendi. Hürmetler
Ayakkabicida kaliba koyuyolar denedin mivalla ben 37,5 nurmara giyiyorum 37 giysem sıkıyor 38 giysem büyük geliyor ayagim çok özeldir.. 37 olani ayagima vurdu büyütmek için elimden geleni yaptım nafileee.. kaldi ölee..
olmadi.. çok denedim.. ayagim çok özel olduğu için.Ayakkabicida kaliba koyuyolar denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?