Ayakkabı konusundan dertliyim:(

Hangi ayakkabı?

• babet

OY: 11 22,0%
  • topuklu ayakkabı(7 cm)

OY: 39 78,0%

• Ankete Katılan
    50
Eşinizden uzun olmanız neden problem olsun ki ? O da giysin ayakkabısının içine yukseltici illa sorun yapıyorsa :)

Daha minik topuklular var onlarıda alabilirsiniz diyeceğim ama vaktiniz dar.

bizim de eşimle boylarımız yakındır çok yüksek giyersem geçiyorum ama 7 lik 10 luk giyersem aynı ya da biraz uzun oluyorum.topukluyu sorun etmeyin bence.yani benim eşim sorun etmezdi hiç yeri gelir platform giyerdim.nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.

Erkegin kadindan uzun olmasi takintisi bizim ulkemizde var bir tek galiba. Yurtdisinda eslerinden kisa o kadar cok erkek var ki.

Eşin evlenirken boyunu biliyordu sonradan uzamasın değil mi

Kendi düğününüzde ne yaptınız

Eşiniz rahatsız olacaksa çık da yan yana durnazsınız fotoda falan birimiz bir yana diğeriniz öbür yana

Boyunuz yeterince uzun herkes topuklu giyiyor diye sizin de giymeniz gerekmiyor bu arada

Eşimle aramda 25 cm var topuklu giymem boyunu ona yakın hale getirmeye çalışmam 5 yaşındaki oğlum tutturdu topuklu ayakkabı alalım sana diye diğer annelerden görmüş genel beğeni böyle oluşuyor

Sizin içinize hangisi siniyorsa onu giyin

Baska topuklu ayakkabım yok cünkü boyum 1.78 kullanamıyorum eşim sevmediği için... Eşimde düğünde topuklu giyersen dans etmeyiz dedi ama babet çok basit durdu bence bilemedim...
baya uzunmuşsun aslında haklı adam :KK70:
bence babette olur senin bacaklar uzun ama tabi topuklu yakışır herkese

uzun abiye giyip içine babet giyebilirdin..bu şekilde gözükmezdi..boy uzun oluncada ..dans felan edilecek..boyunuzun eşinizden uzun olması biraz garip kaçar..

ben uzun boylulara babet ayakkabıyı çok yakıştırırım ayakta kağıt gibi durur öle bir şey işte :KK70:
boyun zatn uzunmuş tpuklu değil bence babet yakışır sana .

X