Ayakkabı kalıpları sorunsalı

MaBigDreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
33
20
38
29
Merhaba Her markanın kalıpları farklılık gösteriyor malesef ve ilk kez hafif topuklu bir bot almak isterken bu yüzden tereddüt yaşıyorum :KK43: Elle ve Zara markalarından bot kullanan var mı acaba kalıpları nasıldır kendi numaramı mı almalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayakkabi numaram 38.5 ama boyle bir numara yok :)

40 buyuk gelir. 38 kucuk gelir. Cok fazla oynama yapmiyor. Yalniz numaradan ziyade ayak modeline bakilmali, tarakli mi vs vs.

Yolladigin modelde ben rahat edemem mesela. Alt kismi daha kalin tercih ederdim.

Zara tam numaranız alın. Tam kalıp alın

Elle ise biraz daha büyük kalıp. Ama tam numaranızı aldığınızda hafif bir bol gelme olacaktır.

Ayakkabi numaram 38.5 ama boyle bir numara yok :)

40 buyuk gelir. 38 kucuk gelir. Cok fazla oynama yapmiyor. Yalniz numaradan ziyade ayak modeline bakilmali, tarakli mi vs vs.

Yolladigin modelde ben rahat edemem mesela. Alt kismi daha kalin tercih ederdim.
Buçuklu numaralar gerçekten zor arkadaşım da aynı dertten muzdarip:) ayaklarım taraklı değil umarım rahat ederim çokhoşuma gitti çünkü çok sağolun

Buçuklu numaralar gerçekten zor arkadaşım da aynı dertten muzdarip:) ayaklarım taraklı değil umarım rahat ederim çokhoşuma gitti çünkü çok sağolun
Ben 39 aliyorum, rahat oluyor ama bes- alti ayakkabimi cope atmisligim var. Benimkiler de tarakli degil ama bunun gibi on kismi dar olanlar ve alt kismi ince olanlarda rahat etmiyorum . O yuzden artik rahat etmeyecegim modelleri tercih etmiyorum.

Back
X