ayak törpüsü hakkında yardım eder misiniz?

zeynepmuslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
3
0
34
bayanlar merhaba,

son zamanlarda reklamlarda çıkan scholl marka ayak törpüsünü kullanan var mı? en ucuz hangi site bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim

Kipa da alışveriş yaparken stand yapmışlardı ben oradan aldım 69.90 Tl ye gayette başarılı..

Ben de bu ürünü alanlardanım. Alırken parasını hakediyor mu diye oldukça tereddüt etmiştim açıkçası. Ürün gerçekten güzel ve işe yarıyor. Benim gibi topukları kuru olduğu için kendi tabanına dokunamayan insanlardansanız alabilirsiniz
Yalnız ürünün tek dez avantajı kullanırken toz halinde topuğunuzdan çıkan ölü derileri etrafa saçması. Astımım olduğu için bu kısmı beni oldukça rahatsız etti doğrusu. Ama normal kişilerde bunun sorun yaratacağını düşünmüyorum.

Toz sorunu yaratıyor evet, ama bence değiyor, daha önce kullandığım herşeye göre en iyi sonuç veren bu oldu..

Ben n11 den 57 liraya aldım ve cok memnun kaldım kuaförde pedikur yaptırmış gibi oldu bu perşembe de a101 den ayak masaj aleti alacağım inşallah

benim topuklarımda hep çatlak oluyor maalesef scholl bunun için de fayda eder mi acaba ben de almayı düşünüyorum ama değer mi fiyatına diye merak ediyorum.

Çatlaklarınızı bilmem ama bende de minik çatlaklar oluyordu ama scholl kullandıktan sonra sorun yaşamadım.

benim topuklarımda hep çatlak oluyor maalesef scholl bunun için de fayda eder mi acaba ben de almayı düşünüyorum ama değer mi fiyatına diye merak ediyorum.
Çatlaklar için sıcak suya tuz ve limon koyup ayaklarını su ayağını üşütene kadar içinde tut canım. Sonrada törpüle, çok güzel oluyoorr

bayanlar merhaba,

son zamanlarda reklamlarda çıkan scholl marka ayak törpüsünü kullanan var mı? en ucuz hangi site bilen var mı? yardımcı olursanız sevinirim
ben g. gidiyor dan aldım, 60 tl ıdı fıyatı.

bırkaç gundur dus sonrası kullanıyorum,sonrasında da ayaklarıma nemlendırıcı surup, corap gıyıyorum yatana kadar.

esımde de kullandım ayakkabının degdıgı topuk ustu bolgesı ayakkabı vurmasından dolayı kalınlasmıstı baya serttı oradakı derısı ılk kullanımda bıle baya etkılı oldu tavsıye ederım.

Yeni deneyeceğim.Ayaklarım berbat.Bütün kış duşdan önce zeytinyağı ile yağladım,buzdolabı poşetini giyip birkaç saat bekleyip öle yıkandım.Az fayda ediyor.

Şubattan beri düzenli kullanıyorum çooook memnunum. Tabiki 1-2 kullanımda farkı anlarsınız eskiye göre ama 100% performans için düzenli kullanım şart Bu arada ben gece uygulayıp, yıkadıktan sonra güzelce krem sürüp pamuklu çoraplarımı giyip yatıyorum. Sabah mis oluyor

bende kullanıyorum memnunum hergun kullanıp kremlıyorum bebek ayagı gıbı

Kızlar bunu ne kadar sıklıkda kullandınız?10 gün muntazam kullandım.10. günden sonra gün aşırıya düşürdüm.Önemli derecede düzeldi.Az kaldı ama ayaklarım acıyor ama daha var.Ne yapmalı daha mı seyrelteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…