• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Topuklarma zm bulan yok mu ? :(

Penbe

pırlanta
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
100
0
96
Ankara
hanımlar benim yazımı kimse okumadı mı acaba beni kimse sevmiyi mi???:dance::dance: ayak topuklarım için çözüm arıyorum. bu mevsimde benim gibi sorunu olan çoktur herhalde cahilliğimi mazur görün şimdiden teşekür ederim.:kedi:mafoldumben

sevgili penbe,sanırım şikayetiniz her bayanın ki gibi topuk çatlaklarıyla ilgili bunun için ben küçük bir saf beyaz vazelinin içine bir tane gripini karıştırıp topuklara sürüp(sabah-akşam),çorap giymek,üç günden sonra da gece yatarken topuklarına bunu sürüp yatmak,bir hafta içinde topuklarınız düzelmiş olacak inanın.

elma sirkesi de iyi geliyormuş..
bende de var biraz ama üşeniyorum..
dermataloğa gitmiştim geçen sene 2 tane krem verdi onları sürmeye bile üşeniyorum..
vıcık vıcık oluyo öyle bir yere değmemeye çalışarak durmakta canımı sıkıyor.. kaydirigubbakcemile3
elma sirkesini de pamuğa döküp topuğuna koyup streçliyomuşsun..
bekleyebildiğin kadar bekle..

benim de ayak topuklarım çok çatlar. vazelin gerçekten çorapla uygulandığında işe yarıyor. son zamanlarda bir de nette gördüğüm tarifi uyguluyorum yumuşacık pamuk gibiler. kahve telvesiyle masaj yapıyorum hem peeling etkisi de gösteriyor. pamuk gibi oluyorlat tavsiye ederim...

arkadaşlar hepiniz sağolun çok işime yaradı. cevap yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.hihoyyyt

Pembecim banada arkadasim soledi daha yapmadim ama denicem. Uyumazdan once ayaklari sicak suda sakla bi kac dakka sonra ciakr kurula herhangi yumusatici kremi sur bolca daha sonra yün corabı giy yat bikac kez yapiosan catlak yada ayaklarda taş gibilikden kurtario turkce nasil diolar bilmiom ama ayakda oluo ya bazi taralar kalin oluo nasir gibi onlarda gidiomush. Denicem bende bendede fazla geziom diye oluo

ponza taşıyla ovdukltan sonra vazelin giyin çorap sonra da o gece kalsın sabaha kadar yumuşacık oluyor

arkadaşlar ben aynısafa kreminden çok memnun kaldım ayakları yumuşacık yapıyor süperrr...tavsiye ederim...aktarlarda satılıyor...

çözüm bulan var :)) ben yeni bir krem buldum onu kullanmıyorum. droderm krem. ben kullandım çok memnun kaldım. denemeni tavsiye ederim.

vazelinin üstüne tanımam vallahi :)
bolca sürüyorum çorabı giyiyorum yumuşacık oluyor. ama 1hafta falan arka arkaya yapmanız lazım benim çok çatlağım olmadığı için 1 gecede bile yumuşuyor

Back