- 27 Aralık 2015
- 18
- 8
- 27
- Konu Sahibi flowers96967
Dalga geçmeyin lütfen
Bu sorunun cevabını nasıl bilmezin...
Ayak topuğundan hamile kalan akrabam var benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçmeyin lütfen
Ooo yes baby :))Oooo my good
NedenOooo my good
Ooo yes baby :))
Ben böyle bi konu hayatta acamazdim :)
Suçmu?merak.ne konular var burdaBen böyle bi konu hayatta acamazdim :)
Yorum yapmayı bırak utanıyorum suan okurken bile :)))Acmayi birak ilk defa bu tarz konuya yorum yaptım :)))))
Normal bişey.yapanlar varCanim 96 dogumlusun heralde hiç gerek yok canın acimiyo muuu gözlerim portledi yemin billah
Utaniyorsaniz cevap yazmazdınız o zaman.lütfen benim açdığım konuda kendi aranızda konuşmayınYorum yapmayı bırak utanıyorum suan okurken bile :)))
Pardon da bura yoruma açık sen karar veremez sin kimin yazıp yazmayacaginiUtaniyorsaniz cevap yazmazdınız o zaman.lütfen benim açdığım konuda kendi aranızda konuşmayın
Tabi açık.ama benim endişe duyduğum bir konuda sizin dalga geçmeyiniz doğrumu?bilmiyorsanız, utanıyorsanız cevap yazmazdınız bu kadar basitPardon da bura yoruma açık sen karar veremez sin kimin yazıp yazmayacagini
Sana cevap verdim kanama yoksa korkma diye.ben böyle bi konu acamazdim dedim.bu bnm yorumum okTabi açık.ama benim endişe duyduğum bir konuda sizin dalga geçmeyiniz doğrumu?bilmiyorsanız, utanıyorsanız cevap yazmazdınız bu kadar basit
Ay kizin yuregine indirme
Tamam teşekkur ederim.ama sanki kötü bişey yapmışım gibi utanıyorum falan doğru değil.teşekkurlerSana cevap verdim kanama yoksa korkma diye.ben böyle bi konu acamazdim dedim.bu bnm yorumum ok