Denerim teşekkür ederimGenel cerrahiye giderseniz yardımcı olurlar illaki. Tırnak kanalınızı düzeltecekler. tırnak çekmeyle olmuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denerim teşekkür ederimGenel cerrahiye giderseniz yardımcı olurlar illaki. Tırnak kanalınızı düzeltecekler. tırnak çekmeyle olmuyor.
Teşekkür ederim ama başka şehirdeyim hangi bölüme gitti anneniz bu arada geçmiş olsunIstanbulda misiniz ,annemde de vardi ,tirnak yanlarini kalici oldurduler bitti doktor ismi veririm
Denerim çok sağol teşekkur ederimBen de podolog tavsiye ederim onlarin isi ayak bakimi ve tedavisi uzerine.kendi kendinize bir sey yapamazsiniz.gecmis olsun.
Bi ara onuda denedim ama pedikürlenicek gibi değil yaradan dolayı çok teşekkür ederimDüzelene kadar pedikür yaptırmalısın.
Tırnağının batmasını ancak pedikür düzeltiyor.
Podoloji üzerine uzman doktora gittiniz mi hiç..
Podoloji bu işlerin uzmanıdır mutlaka gidin.Denerim çok sağol teşekkur ederim
Benim yaşadığım şehirde var mı araştırıcam mutlaka çok teşekkur ederimBir arkadaş daha yazmış cevap vermemişsiniz, belki görmemişsinizdir.
Babamın benzer sorunları vardı, podogog sayesinde çözüldü. Ne genel cerrahi ne başka bir şey çözüm olmuştu. Ayak bakım merkezleri var, uzman podogoglar çalışıyor, öyle bir merkezle görüşün bence.
Denerim kantaron yağı gibi şeyler denedim yinede öneriniz varsa denerim çok teşekkür ederimBitkisel çözüm yollarını denediniz mi
Çok teşekkür ederim inşallah gidicemPodoloji bu işlerin uzmanıdır mutlaka gidin.
Rica ederim bazı hastanelerde oluyor bölüm olarak,yada direk ayak sağlığı diye arayın.Çok teşekkür ederim inşallah gidicem
Ben yalan söylemiyorum ki derdime derman olsa keşke en son gittiğimde anestezi bile yapmadan kerpetenle tırnağı komple çekeceklerdi bi de neyin var diyorlar tırnak batması gösteriyim diyorum yok gerek yok diyip kremler yazıyorlarBütün doktorlar size karşı birleşmiş, tedavi etmeme kararı almışlar. O yüzden sakın gitmeyin bir daha doktora. Bakmazlar asla size.
Öyle yapayım pandemiden dolayı inşallah giderim teşekkür ederimRica ederim bazı hastanelerde oluyor bölüm olarak,yada direk ayak sağlığı diye arayın.
Rica ederim tırnalbatması çok acı verir,mutlaka gidin geçiktirmeyin bence.Öyle yapayım pandemiden dolayı inşallah giderim teşekkür ederim
Sormayın 3 sene neler cektim ayakkabılar kan gölü oldu sürekli herşey için teşekkür ederimRica ederim tırnalbatması çok acı verir,mutlaka gidin geçiktirmeyin bence.
Şu anlattıklarınız bir insanın başına bir bilemediniz iki kere gelmiş olabilir. Devlet hastanesidir, doktor günde 200 hasta bakıyordur, uğraşmaz. Ama bütün doktorların aynı davranmasını beklemek ve bir internet sitesinden medet ummak en hafif tabirle komik.Ben yalan söylemiyorum ki derdime derman olsa keşke en son gittiğimde anestezi bile yapmadan kerpetenle tırnağı komple çekeceklerdi bi de neyin var diyorlar tırnak batması gösteriyim diyorum yok gerek yok diyip kremler yazıyorlar
Bilirim o acıyı zordur.Sormayın 3 sene neler cektim ayakkabılar kan gölü oldu sürekli herşey için teşekkür ederim