• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak parmaklarında kan toplaması

Lambrusco

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
3.692
437
0
- Yurtdışı
Arkadaşlar,

Daha önce konu açmıştım, ayak baş parmaklarımın tırnak altlarında çok büyük olmayan morumsu bir leke olmuştu. Kan toplamasıdır dedik geçtik, bu olay üç hafta önce olmuştu, o lekeler hala duruyor. Sonra bu sabah uyandım, sağ ayak parmağımın sondan ikincisinde bu kez tırnak değil, su toplaması gibi hafif bir kabarcık ama tamamen koyu bordo, KAN TOPLANMIŞ GİBİ Hayatımda hiç böyle kan toplanması durumu yaşamamıştım, genelde su kabarcıkları oluşur geçerdi.....Anlayamadığım bu baş parmaklarımdaki olaydan sonra ben hep SPOR AYAKKABI GİYDİM, ayağımı hiç vurmazdı, eee niye oluştu bu şimdi????

Mantar böyle mi başlıyor??? Yayıldığını duymuştum..Yoksa yayıldı mı diye düşündüm....

Eşim de geçer geçer diyor doktora gidelim diye tutturamadım ben de.

büyük ihtimalle tırnak batması var.bende de tırnaklarda morarma şeklinde başladı ve sonra dikkat ettiğimde gördüm ki tırnak çevremdeki deride kırmızımsı morarma var.batmadan dolayı kan akışı düzgün sağlanamıyor.bir an önce önlemini al.ben kaç tane dr.a gittim ama halen düzelmedi batığım:50:
bugün yine bir doktora gittim ama maalesef kısa süreli çözüm yolu önerdi.sinirimden sürekli ağlıyorum.bu yaşta ayak parmaklarım deforme oldu:43:

Canım ya sana da geçmiş olsun...!!!! Tırnak batmasını hiç duymamıştım bir de ona bakayım.

Umarım düzelir...!!! Teşekkür ederim yanıtın için....
Çok büyük birşey gibi görünmeyen şeyler için de doktora gitme taraftarıyım ben zaten ama eşim sevmez, çok büyütüyor gibi görünmek istemedim ama...

Sağol tekrar!

Canım ya sana da geçmiş olsun...!!!! Tırnak batmasını hiç duymamıştım bir de ona bakayım.

Umarım düzelir...!!! Teşekkür ederim yanıtın için....
Çok büyük birşey gibi görünmeyen şeyler için de doktora gitme taraftarıyım ben zaten ama eşim sevmez, çok büyütüyor gibi görünmek istemedim ama...

Sağol tekrar!

saol cnm inş. bir an önce düzelir.ben de ilk başlarda pek umursamadım ailem büyütüyorsun bir şey yok falan dedi ama bu kadar oyalanmasam belki de şuan böyle olmayacaktı.onun için sen eşine falan aldırmadan direk dr.a git.

saol cnm inş. bir an önce düzelir.ben de ilk başlarda pek umursamadım ailem büyütüyorsun bir şey yok falan dedi ama bu kadar oyalanmasam belki de şuan böyle olmayacaktı.onun için sen eşine falan aldırmadan direk dr.a git.

Hep öyle olur ya zaten önemsenmez sonra altından daha büyük birşey çıkar ben o yüzden küçük bir sorunda dahi doktora gitme taraftarıyımdır, ne olur ne olmaz yani. Teşekkür ederim tamam ben de gideyim...

Sana çok geçmiş olsun tekrar, düzeleceğine inanmakta bütün hastalıklarda ilaç yerine geçer, yeniden tamamen eskisi gibi olacağını düşün hep.

Back