ayak kokusu için yardım.

tekgercegim

öмяüмüη ѕ[α]нιвι
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
863
15
118
Merhaba arkadaşlar bnm sorunum ayak kokusu, ayağımız akşama kadar ayakkabı içinde kaldığı için hem ayakkabı hem de ayakkabılar kokmaya başlıyor, her akşam 3-5 kez sabunla yıkıyorum ama geçici bi çözüm malesef, kalıcı bi çözüm bileniniz var mı, önerilerinizi bekliyorum

Aynı sorun benim eşimde de vardı. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama mutlaka oturduğun yerde yada yakında bir aktar vardır. aktarlarda bitkisel ayak kokusu önleyici tozlar oluyor. ayakkabının içine döküp öyle giyiyorsun. eşimin dayanılmaz ayak kokularını bile engellediyse mutlaka sende de işe yarayacaktır. denemende fayda var. pahalı bir üründe değil. marka isim hatırlamıyorum ama bir kaç markada var sanırım. önemli değil. sorununu çözeceğini düşünüyorum.
Sevgiler.

cvbın için çok tşk ederim, eskişehirdeyim paket şeklinde oluyo değil mi kendileri hazırlamıyolar

ben de pudrayı duymuştum:) normal bildiğimiz beyaz bebe pudrası.ayakkabıyı kullanırken içine biraz döküyosun, öyle giyiyorsun..çok iyi geliyormuş, denemedim hiç..

evet tatlım minik bir paket yani karışım falan hazırlamıyorlar, toz şeklinde ayakkabının içine döküyorsun 5tl civarı bişey :)
umarım bulursun.

Ben deotak öneririm, hani şu koltuk altı için satılan ufak kremlerden. Kırmızı olanı sadece koltuk altında değil ayakta da kullanıldığında güzel sonuç veriyor. Normalde koltuk altında haftada bir kullanım yetiyor ama ayak için birkaç günde bir kullanabilirsiniz. Ayağın terlemesini engellemese de kokusunu engelliyor.

Merhaba arkadaşlar , eşimin ayak kokusu problemine karşı internet sitesinden Bio-SHOES aldım 1 kutuda 4 paket çıkıyor 2 kutu 8 paket daha hesaplı geldi kargo da ücretsiz 49 TL ye 3 hafta önce kullandı sonuç muhteşem , şimdiye kadar neler kullandık olmadı, söylendiğine göre tek kullanımda 90 - 120 gün etkiliymiş. site ismi yazmak yasakmı bilmiyorum yasak ise uyarın bio-shoes.com resmi online satış 2 günde kapıda ödeme ile elime ulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…