• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak kokusu çekenler

girlgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
4
0
86
39
Aydın
arkdaşlar ben özellikle naylon çorap ve spor ayakkabısaı giydiğimde aşırı derecede koku olurdu bi ardkaşım sayesinde bir ürün aldım. 1 hafta içerisinde sorun halloldu şimdi istediğim çorabı istediğim ayakkabıyı rahatlıkla giyebiliyorum. ben kurtuldum herkes kurtulsun isteyenler buradan bakabilir %100 ayak kokusuna kalıcı çözüm , #18740001 Gittigidiyor.com

bıs cıkmıyor bu lunkten
meraktan bakmıstım
ama bız bu sıtede bı koku gıdercı tabanlık var onu kullandık ayak kokusu dıye bıse kalmadı
zahmetsız bıse
ayakkbının ıcıne koyuyorsun bukadar hemde cok ucuz ve bıkere alınca 2-3 ay rahat gıdıyor tabı kullanıma baglı fazla gezmıuyorsanız 4-5 ay bıle gıder

Ben de gecen gün Dr.Öz'ün programında izledim;ayak kokusu yaşayan insanların naylon çorap giymemesi gerektiğini söyledi.Ayak banyosu olarak da çayı önerdi;yani suya poşet çayları atıyoruz ,biraz demlendikten sonra o suda aykları 10 15 dakika bekletiyoruz.Bir diğer önerisi de ayağın terleyen kısımlarına antiperspirant özellikli roll-on'ların sürülmesiydi.

Back