- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Depresifshine
-
inşallah geçer ya çok kötü bi görüntü sanki yerlerde sürüklemişler bni. size krem yazdımı doktorunuz bana krem verdi
Hayır yazmadı hiç bir şey, benim gittiğim doktor da olaylar farklı yöne döndü, başka şeylerden şüphelendi, onlara baktı bacağım kaynadı arada önemli bir şey değil gibi duruyor demişti ama tomografi çektirecekti ayrıntılı bakmak için, sonra başka şeylerle uğraşırken kaynadı arada ..
Ama gerçekten çok kötü insanı çok rahatsız ediyor, benim 1 karış kadar 2 bacağımda da var.
Geçmiş olsun ya ilk defa duydum moraran selüliti valla hayret..varis maris ya da damarlarınızda tıkanıklık olmasın da..tekrarda geçmiş olsun:)
bende ilk defa duydum61 kiloyum ama dışardan bakınca gayet normal vuct ölçülerim var halbuki ama demek kilodan kaynaklanıyomuş çok şaşırdım şahsen napmak gerek bide kilomu versem acaba
Acaba cildiyeye de mi görünseniz bir..?
bi hafta içinde geçmezse kalp ve damara gidicem orası yönlendirir zaten ciltle ilgili bişey varsa... erdem hastanesine ne zmn gitsem çok güzel ilgileniyolar sagolsunlar
yarın gitmelisiniz bence..bir haftayı beklemeyin..ben hayatta beklemezdim:)))
bugün bi doktora görünmeseydim tabiki giderdim ama bugün genel cerrahiye gittim muayne mi oldum 2 hafta sonrada oraya kontrole gidicem yine .... yani hemen acilen gitmem gereken bi durum yok zaten genel cerrahide beni cildiyeye yollardı öyle bi durum olsa zaten gittiğim hastende özeldi sonuçta yine muayne parası alıcaklar işlerine gelirdi oraya yönlendirmek :)
Bana kılcal damar gibi geldi sanki:44:
Moraran selülit hiç duymadım görmedim..:26:
Hem o doktorun damarlar için dediği atar damarlar için geçerli hani nabız yoklaması
Nedeni toplar damar da olabilir ki onlar nabız vermez:26:
Geçmiş olsun bu arada inşAllah geçer hemen.
ben de varise benzetmiştim,selülit teşhisine şaşırdım.
ayrıca doktorun konuşma tarzı öyledir,büyük küçük her kadın hastasına abla diyordur.yoksa yaşınız ondan büyük olsaydı bile neden bir doktor hastasına abla diye hitap etsin,hadi yaşlı hastasına teyze diyebilir de...
Alerjik bir septoma benziyor..
Akşam yediğin içtiğin herhangi birşey dokunmuş olabilir..
Bir dermotoloğa görünmelisin ..
Birde bu morarmadan önce çarpıntın oldu mu ?
çarpıntı derken hiç biyere çarpmadım kalple ilgilide bi çarpıntım olmadı bide her zmn yediğim şeyler dışına başka bişey yemedim bişiyi yerken aşırıyada kaçmadım :) kremimi sürüp geçmesini beklicem şuan :)
Çarpma vurma gibi durmuyor zaten tatlım. damarlarla alakalı bir durum.Varis gibi de duruyor ama bir anda oldu ise bugün mutaka görün bir doktora ihmal etme..
bencede varise benziyor.
hatta aynı izlerden bendede var.
bende varis başlangıcı sanıyorum.
haa birde yirtilmaya da benziyor.
kilo alip verince oluyor bu durumlar.
yok yok yırtılma çatlama falan değildoktora sordum varis başlangıcımı diye ama varisle hiiiiç bir alakası yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?