Ayak bileğimden kalçama kadar bianda morardı !!!! (Resimli)

aaaa okumamıştım sobaya degınılmıs zaten..
kuzenımde ısteyken elektrık sobasını alttan alttan bacaklarına tutardı..
onunda bacakları böyle olmustu

Geçmiş olsun bu durum geçen yaz bendede olmuştu tatildeydim hatta güneş çarptı zehhirlendim diye düşündüm. Gerçekten çok korkmuştum akşam yattım bişeyim yoktu uyandığımda her yanım mor içindeydi. hemen acile giittim ama alarjik olduğunu söylediler astımda var bende.

ay bende kalp hastasıyım yok damarlarımda bişey var dolaşım sistemim bozuk diye mahvettim kendimi 😂😂😂

hahahahah bende kanser oldum diye ağlamıştım günlerce... Sonra kuzenimde de aynı şey olunca sobadan olduğunu keşfettik.. Yıllardır güleriz hala

hahahahah bende kanser oldum diye ağlamıştım günlerce... Sonra kuzenimde de aynı şey olunca sobadan olduğunu keşfettik.. Yıllardır güleriz hala

Allahtan ben ağlamadım ama tırsmadımda degil bide annem internetten açtı bişeyler okuyo ameliyat gerek falan diye ay dedim kalp ameliyatımı olucam😂😂😂

ama yinede doktora görünmekte fayda var...sobadan olabilirde olmayadabilir bence ihmal etme

Son düzenleme:
hemen doktora git benimkine benzer bir durum değildir inşallah ama ben ölümlerden döndüm çok tehlikeli olabilir

Evet lütfen gelince yazar mısınız ? Merak ederim de.

Damar genişlemesi, çatlaması, kanaması gibi sanki. Anlayamadım :44:

Çok geçmiş olsun, lütfen en kısa zamanda doktora gidin. Ciddi birşey olmayabilir ama içiniz rahat eder en azından.

aynısı şu an benimde bacaklarımda var.ağdadan diye düşünüyodum.sobadan olacağı hiç aklıma gelmedi.benimde masamın altında soba var.inşallah geçicidir.:26:

Elektrikli soba ile mi ısınıyorsunuz iş yerinde
benim başıma 1999 yılında geldi deprem yeni olmuştu kaloriferler çalışmıyor binalar hasarlıydı
işyerimizde mecburen o dönem katalitik soba ile ısınıyorduk soba sağ tarafımda kalıyordu bende üşüdükçe sobaya doğru dönüp daha çok yakınlaşıyordum ve damarlarım yanmış aynı böyle senin gibi olmuştu acı sızı bişi yok ama mordu sonra kendi kendine geçti kayboldu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…