Ayak bileğimden kalçama kadar bianda morardı !!!! (Resimli)

Doktordan donunce bizede haber vermeyi unutmayin gecmis olsun ben varise benzettim bi ihtimal kilcal damarlarinizda catlama yani ufak capta bi kanamada olmusolabilir korkmayin telas yapmayin gecer insaallah ...

Bana kalsa bnde ihmal ederdim gitmezdimde annem çok korktu gidimde inşallah kötü bişey çıkmaz anneciğmin içi rahatlasın

zamansızlıktan ihmal etmek zorunda kaldım bi de sizdeki kadar geniş bir alanda değil benimki mutlaka gidin ihmal etmeyin ben de bacağımın fotosunu cep telefonumla çekmiştim şu an azalmış olduğu için dr.a gidince resmi göstermeyi düşünüyorum benim çok ilginç oldu bacaklarımı uzatmış şekilde otururken bi anda damarlarım aynen sizinki gibi belirmeye başladı ağrı sızı hiçbişey olmadı ama sanki damarlarım çatlamış gibi bi görüntüsü vardı

Kaç güne geçti sizinki

geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir. ağda falan yapmışmıydınız yakın zamanda ondan olabilir çünkü ben balayına gitmeden önce ağda yaptırmıştım ve bacağım boydan boya böyle morarmıştı ,yada varis de olabilir...

Kaç güne geçti sizinki

iki ayda filan yavaş yavaş renk açılmaya başladı tam anlamıyla da geçmedi ben sürekli yüksek topuklu giyiyorum varis mi oldu acaba diye düşünüyorum ama varis olsa renk açılmazdı ağrı da yapmıyor ben de gideyim bi dr.a size de çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz bizimle paylaşırsınız değilmi sonucu?

aaa benim masamın altında bacağıma çok yakın yerde elektrikli soba var ve onu kullanmaya başlayınca bacağımda öyle damar çatlağı gibi görüntü olmuştu

[sıze=3]muhtemelen oda öyle birşey bendede oldu elektrli soba yapıyor :)[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…