- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi Depresifshine
-
Bana kalsa bnde ihmal ederdim gitmezdimde annem çok korktu gidimde inşallah kötü bişey çıkmaz anneciğmin içi rahatlasın
Çoook sagolun akşam ilk iş yazarım :)Çok geçmiş olsun canım inşallah korkulacak bir durum yoktur :26:içini ferah tut çok merak ettim dönünce doktordan yaz muhakkak
Varis çok oturmaktanda olur ayrcıa görünen morluk varise benziyor.Doktora git ihmal etme akşamada sonucu bizimle paylaş bizde merak ettik :) Geçmiş olsun...
Çok sagolun 22 yasımda varisim olduysa çok üzülürüm yahale bak sanki yerlerde sürüklenmişim :)
zamansızlıktan ihmal etmek zorunda kaldım bi de sizdeki kadar geniş bir alanda değil benimki mutlaka gidin ihmal etmeyin ben de bacağımın fotosunu cep telefonumla çekmiştim şu an azalmış olduğu için dr.a gidince resmi göstermeyi düşünüyorum benim çok ilginç oldu bacaklarımı uzatmış şekilde otururken bi anda damarlarım aynen sizinki gibi belirmeye başladı ağrı sızı hiçbişey olmadı ama sanki damarlarım çatlamış gibi bi görüntüsü vardı
Doktordan donunce bizede haber vermeyi unutmayin gecmis olsun ben varise benzettim bi ihtimal kilcal damarlarinizda catlama yani ufak capta bi kanamada olmusolabilir korkmayin telas yapmayin gecer insaallah ...
Otururken çok bacak bacak üstüne atıyorum kesin damarlarımı mahvettim
Çok sagolun 22 yasımda varisim olduysa çok üzülürüm yahale bak sanki yerlerde sürüklenmişim :)
yok sadece damarların morarmış kimse onu yerde sürüklenme zannetmez rahat ol :) ayrıca malesef varis her yaşta olabiliyor mesela eşim 31 yaşında 10 yıldır varisi var ben 22 yaşımda doğum yaptığımda doktorum rahminde varis var demişti bunun gibi,sıkma canını çok dert değil
Bende hep otururken iş yerinde bacak bacak üzerine atıyorum ondan olurmuki :26:Ayakta çok durmaktan olmazmı varis
yok sadece damarların morarmış kimse onu yerde sürüklenme zannetmez rahat ol :) ayrıca malesef varis her yaşta olabiliyor mesela eşim 31 yaşında 10 yıldır varisi var ben 22 yaşımda doğum yaptığımda doktorum rahminde varis var demişti bunun gibi,sıkma canını çok dert değil
İlaç falan kullanınca geçiyomu ? Yazın böyle gezmek istemem açıkcası
Ben de ayakta durmaktan oluyo sanıodum ama bilmiyorum ki tam hiç ailede varisi olan yok
Kaç güne geçti sizinki
[sıze=3][/sıze]birşey soracağım oturduğun yerde elektrikli soba varmı??
aaa benim masamın altında bacağıma çok yakın yerde elektrikli soba var ve onu kullanmaya başlayınca bacağımda öyle damar çatlağı gibi görüntü olmuştu
İlaç falan kullanınca geçiyomu ? Yazın böyle gezmek istemem açıkcası
eğer varisse 2 saatte bir ayağa kalkman lazımki damarlar rahat etsn yani daha normal hareketli bir hayata dönmen lazım
[sıze=3]muhtemelen oda öyle birşey bendede oldu elektrli soba yapıyor :)[/sıze]
[sıze=3][/sıze]birşey soracağım oturduğun yerde elektrikli soba varmı??
sizinki geçti mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?