Ortopedi Ayak bileği kırılan var mı?

Eşim ve annem bakıyor. Araba kazası yaptım.

Size de geçmiş olsun, badire atlatmış babanız.

Eşim ve annem bakıyor. Araba kazası yaptım.
Keske benimde annem yanimda olabilse..yurt disinda yasiyorum.evde tadilat var.Anneme kazadan bahsetmedim bile uzulmesin diye..
Gecmis olsun.Daha kotu olabilirdi.Yinede Allah beterinden korusun diyelim..dediginiz gibi bunlar bir imtihan..

Keske benimde annem yanimda olabilse..yurt disinda yasiyorum.evde tadilat var.Anneme kazadan bahsetmedim bile uzulmesin diye..
Gecmis olsun.Daha kotu olabilirdi.Yinede Allah beterinden korusun diyelim..dediginiz gibi bunlar bir imtihan..

Daha beter olmadığına sukrediyorum gerçekten. Balık yemek yok . Bol bol süt, yoğurt, kemik suyu çorbası vs yiyoruz . Allahın izniyle de çabucak iyilesecegiz inşallah

Sagol canim..benim ki haftaya alciya alinacak su an sargi ve sert bir cisimle sarili.Dikislerin alinmasi gerekiyormus.
Su an agrim cok degil zaten alcida da cok olmaz sanirim..ama kasinti yapiyormus diye duymustum..ayyy nasil dayanmali..
Hava sıcak olduğunda yapıyormuş alçı galiba.
Ay baya kötü olmuşsun çok geçmiş olsun. Allahtan yardım edecek gibiler çocuklar, ufak olsalardı ne zor olurdu Allah muhafaza.

Hava sıcak olduğunda yapıyormuş alçı galiba.
Ay baya kötü olmuşsun çok geçmiş olsun. Allahtan yardım edecek gibiler çocuklar, ufak olsalardı ne zor olurdu Allah muhafaza.
Sagol canim benim.evet fena oldu..dedigin gibi Allahtan cocuklar buyuk yoksa mahfolmustum gercekten simdi..kim kime bakacakti o zaman..
Ahh Allah surekli yatma durumunda olan hastalara yardim etsin cok zor valla

Merhaba nasıl oldunuz yıllar geçmiş ama bende iki ay olacak ayağımı kıralı merak ettim durumunuz nedir ben de ayağıma daha basmıyorum siz ne zaman bastımız süreç nasıl şşerledi bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba durumunuz nasıl oldu acaba bende aynı kırık ile uğraşıyorum talus ayak kırığı 3 adet çivi var durumunuz nasıl ben ödem şişlik ve gerginlik yaşıyorum sizin durum nasıl lütfen deneyimlerinizi yazın ne zaman kaynamaya başladı kırığınız süreç nasıldı

Parçalı kırık mı normal mi. Çok geçmiş olsun benimki parçalı idi. İyileşmesi dördüncü aydan sonra alçı çikinca yavaş yavaş oldu. Ekimde kırıldı şubatta topallayarak yürüyordum sonra yavaş yavaş normale döndü

Parçalı kötü kırılmış dedi doktor 3 çivi ile tutturdu kan damarlarımda kopmuştu onlara da 2 çivi attı alçımı 1. Ayımda çıkardı ön arka hareket yap dedi bilek kısıtlı yapamıyorum şişlik ödem var ve çok geriliyor gerginlik ne zaman geçer ne zaman doktor basabilirsin der bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…