Dövme Ayak bileği için nasıl bir model?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
Merhaba kızlarrrrr..:) geçen yaz omzuma yıldız döwmesi yaptırdım şimdide ayak bileğime yaptırmak istyrm.kararsız kaldım ne yaptırabilirm diye.fikirleriniz neler ? Yada neler yaptırdınz ?
şimdiden tşk.ederimm:..:):KK64:

merhaba kızlarrrrr..:) geçen yaz omzuma yıldız döwmesi yaptırdım şimdide ayak bileğime yaptırmak istyrm.kararsız kaldım ne yaptırabilirm diye.fikirleriniz neler ? Yada neler yaptırdınz ?
şimdiden tşk.ederimm:..:):KK64:

fikri olan yokmuu..?:))
ayak bileğinde çiçekli böcekli motifleri hiç sewmyrm.
Melek kanadı ayak bileğine olurmu?
Yada 4yapraklı yonca?

fikri olan yokmuu..?:))
ayak bileğinde çiçekli böcekli motifleri hiç sewmyrm.
Melek kanadı ayak bileğine olurmu?
Yada 4yapraklı yonca?

Melek kanadi bence olmaz. Cicekli böcekli olmasin diyorsun ben de tam tersine o modellere bayiliyorum. Hatta konu bile actim onunla ilgili. Tribal düsünebilirsin mesela. Su yoncalar da olabilir.

ayak%20bilegi%20yonca.jpg

shamrock_tattoo_design07.jpg

cute+clover+tattoo+designs.jpg

4147394861_7f23eac81c_z.jpg

Hayvanlari seviyorsan kedi patileri de düsünebilirsin, ha ben insan severim diyorsan insan patisi öneririm sana. :KK53:

4301.jpg

Bi de bu var.

yildiz%20dovmesi%20tattoo%20caglar.jpg

Bunlar benim konuma konulan resimler. Tercihin cicekli böceklilerden yana olsaydi harika modeller önerebilirdim.

Melek kanadi bence olmaz. Cicekli böcekli olmasin diyorsun ben de tam tersine o modellere bayiliyorum. Hatta konu bile actim onunla ilgili. Tribal düsünebilirsin mesela. Su yoncalar da olabilir.

ayak%20bilegi%20yonca.jpg

shamrock_tattoo_design07.jpg

cute+clover+tattoo+designs.jpg

4147394861_7f23eac81c_z.jpg

Hayvanlari seviyorsan kedi patileri de düsünebilirsin, ha ben insan severim diyorsan insan patisi öneririm sana. :KK53:

4301.jpg

Bi de bu var.

yildiz%20dovmesi%20tattoo%20caglar.jpg

Bunlar benim konuma konulan resimler. Tercihin cicekli böceklilerden yana olsaydi harika modeller önerebilirdim.

Yonca resimleri süper..! Bayıldım..:) özellkle 1.resimm..Onu yaptırabilirim.
Tşk.ederimmm..:))):KK3:

2 hafta önce boynuma yaptırdım, şimdide el bileğime ve omzuma yaptırmayı planlıyorum :) cidden dövme bi hastalık :)

X