• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak bileği ağrıması gebelik belirtisimidir???????????????????????????

fasta

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
260
15
318
ayak bileği ağrıması gebelik belirtisimidir???????????????????????????

olabilir canım herkeste farklı olabiliyo sen en iyisi hiç beklemeden bi test yap kurtul:):)

ya aslında birilerinin hayır değilsindir falan demesine ihtiyacım var sanki umutlanmak istemiyorum çünkü bu ay kahverengi lekelenme falan oldu kanda olunca ben olmadığını düşüüyorum ama kasıklarım çok ağrıyor karnım çok sert ve en fenası ayak bileklerimdek ağrı ....teşekkür ederim canım yorumun için:)

canım yerleşme kanaması olabilir de olmayabilir de sorularının cevabını test yaparak alabilirsin her iki sonuca da hazırlıklı ol allah gönlüne göre versin canım ama inşallah hamilesindir...

he he evet. ayak bileği ağrıması gebelik belirtisi. zaten romatizmada ölekafamçokkarıştı yahu yapmayın artık. bu psikoloji düzelmeden zaten hamile kalınmaz. gebeliğin ilk belirtisi beklenen adetin gününde gelmemesi değilmidir. eskiden öleydi yahu. şimdi ishal olan gebemiyim diyo. yapmayın. bilmeyenide yanıltmayın. soran arkadasta mümkünse sineğin kanadında yel aramayı bırak bi test yap. sende kurtul bizde.

he he evet. ayak bileği ağrıması gebelik belirtisi. zaten romatizmada ölekafamçokkarıştı yahu yapmayın artık. bu psikoloji düzelmeden zaten hamile kalınmaz. gebeliğin ilk belirtisi beklenen adetin gününde gelmemesi değilmidir. eskiden öleydi yahu. şimdi ishal olan gebemiyim diyo. yapmayın. bilmeyenide yanıltmayın. soran arkadasta mümkünse sineğin kanadında yel aramayı bırak bi test yap. sende kurtul bizde.

sorum rahatsız ettiyse ya da anlamsız bulduysanız cevap vermemeniz daha doğru olur sanırım

cevap rahatsız etti ise yada edecek ise soru sormayın isterseniz. her zaman duymak istediğini duymaz insan. bence tavsiyelerede tıkamayın kulaklarınızı. bilene sormuşsunuz biliyoruzki sölüyoruz.

delikafaduldendelikafaduldenyorum dahi yapmıyorum bu soruya sonra kavgaya başlıyolar anacımkaydirigubbakcemile3

cevap rahatsız etti ise yada edecek ise soru sormayın isterseniz. her zaman duymak istediğini duymaz insan. bence tavsiyelerede tıkamayın kulaklarınızı. bilene sormuşsunuz biliyoruzki sölüyoruz.

sanırım haklsın insan her zaman duymak istediklerini duymuyor.....
üzgünüm...

ben bir sitede hamilelik belirtileri arasında eklem ağrıları olduğunu duymuştum ama sizin başka belirtiniz yoksa ümitlenmeyin yoksa üzülürsünüz

kasık ağrım var çok yoğun bi de gün içeisinde ara ara göğüs uçlarında sızı ve koltuk altına doğru yayyılan ağrı bunlar gebelik belirtismi bilemiyorum tabi idrar testi yapsam çıkarmı idrar testi güvenilir değil diyorlar ama bilemiyorm ne yapsam ki

ay ne alakası var ya...:1:
sadece strestendir ayak bileği ağrıması...
kızlar yapmayın lütfen,bu kadar cahil sorular soracağınıza gidin test alıp yapın Allah aşkına...
Ne güldüm sabah sabah ya....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

genelde 30 günlük periyotlarla adet oluyorum o yüzden test yapmak istemedim hem erken diye hemde bu ay adetime 15 gün falan varken kahverengi lekelenmeler ve bi kaç damla kan geldi o yüzden kan falan olunca gebelik yoktur diye düşündüm bakalım cumaya test yaparım hala adet olmazsam tabi canım

Back