• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ayak aksamasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
1 ay once evde kosarken 27 aylik oglum dustu.dusmeden sonra kalkip yuruyemedi sol ayagina agirlik verdiginde 2-3 adim sonra dustu. tedirgin olduk hemen doktora gittik, film cekildi bisey gorulmedi. incinmistir takip edin gecmezse getirin dediler.

2-3 gun hic ayaginin uzerine basmadi hep kucak istedi yerinde durmayan cocuk, sonra yavas yavas baslamaya basladi. normale dondu.

1 hafta sonra o gune kadar hic yapmadigi biseyi yapmaya basladi parmak ucunda yurumek. kafama takildi ama ayni yas grubundaki arkadaslar "yeni kesfetmistir bizimki de yapiyor ara sira oyun olsun diye" dedikleri icin hemen doktora kosmayip takip etmeye basladim. bir kac gun parmak ucunda yurudu sonra birakti fakat bu kez de burktugunu dusundugumuz ayaginda seke seke yurumeye basladi. o ayaga agirlik vermiyor sadece o ayagin parmak ucuna basiyor. ancak surekli degil. bazen gunde 1-2 defa bazen 8-10 defa.

kafama takildi biraz bekleyeyim dedim takip amacli, 2 hafta kadar da boyle surdu bu sabah cocugum uykusundan ayagini gostererek agriyor diye ahlayara uyandi. yine uzerine basmiyor ya da parmak ucunda yuruyor o ayagiyla.hemen 1 saat sonraya eandevu bulup goturdum, muayene ettiler, cekilen filmleri incelediler, yuruttu doktor, hersey normal gorunuyor dedi. video cekmistim onu izlettim, doktor sa anlam veremedi. anlik bisey olabilir belki hassas doku zedelenmesidir bir ay daha takip edin devam ederse tekrar gelin dedi.

gun icinde atliyor zipliyor kosuyor hic bir sorunu yok gibi, ama bazendurup dururken sol ayaginin parmak ucuna digerini normal basiyor bazen. anlamadim hicbirsey.

doktora gitmek te cozum olmadi ne yazikki.yakinlarda grip vs de olmadi. benzer bisey yasayan varmi?

Back