- Konu Sahibi pureloves00
-
Benim de geçti ama benimki sadeve geçmekle kalmadı düştüm yuvarlandim çünkü çok hızlı geçiyodubi hasta yataktan kalkamamistim ağrılardan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O neymiş ya çok geçmiş olsun. Nasıl oldu?
Ayağın ne durumdaydı? Sağlammıydı ayakkabın?Teşekkür ederim. Yolda yürüyodum arabayı farketmedim tam sola doğru döndüm karşıya geçmek için araba geçti önümden ayağımin üstünden geçti ve çok hızlı geçiyodu ben yuvarlanip düştüm. Çok kötüydü ya :-/
Ayağın ne durumdaydı? Sağlammıydı ayakkabın?
Ayakkabı neydiki? Mümkünse link atarmısınEvet pek bişi olmadı şaşırdım hatta ama çok ağrım oldu
Tüm vücudumun üstünden geçti hatta geçmekle kalmayıp patinaj çekti! Sadece 6 yaşındaydım çok kötü günlerdi benim için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayakkabı neydiki? Mümkünse link atarmısın
Tüm vücudumun üstünden geçti hatta geçmekle kalmayıp patinaj çekti! Sadece 6 yaşındaydım çok kötü günlerdi benim için
Yok daha neler :)Ne o konu sahibi birine yapmayı mı düşünüyorsun , acaba nasıl etki edecek
NasılKasıtlı değil dimi.
O ne ya öyle aman Allah korusun, korumuşta.. Nasıl oldu ya?
Hayır kaza ile yan komşumuzdu. Baştan anlatayım. Kapımızın önünde çimenlikte oyun oynuyordum çömelmiştim. Komşumuz arabasıyla geri geri gelirken altına alıyor beni ve taş zannederek defalarca patinaj çekiyor. Her anını hatırlıyorum. 3 ay haseki hastanesinde yattım yürümem mucize kan kaybından geçici körlük yaşadım ameliyat boydan boya alçılar ve sonrasında 12 yıllık bir kekemelik şükrediyorum... Şuan canlı gören yalan söylüyorsun diyor.
Çok geçmiş olsun canım..Teşekkürleranlattım az ayrıntılı
Çok zor şeyler yaşamışsın ya , rabbim yine korumuş seni , nasıl korkmuşsundur kim bilir , anneni düşünemiyorum bile .
Nasıl durdu peki ceza falan aldı mı ?
Çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?