• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağınızın üstünden araba geçti mi?

Benim de geçti ama benimki sadeve geçmekle kalmadı düştüm yuvarlandim çünkü çok hızlı geçiyodu :-) bi hasta yataktan kalkamamistim ağrılardan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O neymiş ya çok geçmiş olsun. Nasıl oldu?

O neymiş ya çok geçmiş olsun. Nasıl oldu?

Teşekkür ederim. Yolda yürüyodum arabayı farketmedim tam sola doğru döndüm karşıya geçmek için araba geçti önümden ayağımin üstünden geçti ve çok hızlı geçiyodu ben yuvarlanip düştüm. Çok kötüydü ya :-/

Teşekkür ederim. Yolda yürüyodum arabayı farketmedim tam sola doğru döndüm karşıya geçmek için araba geçti önümden ayağımin üstünden geçti ve çok hızlı geçiyodu ben yuvarlanip düştüm. Çok kötüydü ya :-/

Ayağın ne durumdaydı? Sağlammıydı ayakkabın?

Tüm vücudumun üstünden geçti hatta geçmekle kalmayıp patinaj çekti! Sadece 6 yaşındaydım çok kötü günlerdi benim için :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl :53::53: Kasıtlı değil dimi.

Hayır kaza ile yan komşumuzdu. Baştan anlatayım. Kapımızın önünde çimenlikte oyun oynuyordum çömelmiştim. Komşumuz arabasıyla geri geri gelirken altına alıyor beni ve taş zannederek defalarca patinaj çekiyor. Her anını hatırlıyorum. 3 ay haseki hastanesinde yattım yürümem mucize kan kaybından geçici körlük yaşadım ameliyat boydan boya alçılar ve sonrasında 12 yıllık bir kekemelik şükrediyorum... Şuan canlı gören yalan söylüyorsun diyor.

Hayır kaza ile yan komşumuzdu. Baştan anlatayım. Kapımızın önünde çimenlikte oyun oynuyordum çömelmiştim. Komşumuz arabasıyla geri geri gelirken altına alıyor beni ve taş zannederek defalarca patinaj çekiyor. Her anını hatırlıyorum. 3 ay haseki hastanesinde yattım yürümem mucize kan kaybından geçici körlük yaşadım ameliyat boydan boya alçılar ve sonrasında 12 yıllık bir kekemelik şükrediyorum... Şuan canlı gören yalan söylüyorsun diyor.

Çok zor şeyler yaşamışsın ya , rabbim yine korumuş seni , nasıl korkmuşsundur kim bilir , anneni düşünemiyorum bile .
Nasıl durdu peki ceza falan aldı mı ?

Son düzenleme:
Çok zor şeyler yaşamışsın ya , rabbim yine korumuş seni , nasıl korkmuşsundur kim bilir , anneni düşünemiyorum bile .
Nasıl durdu peki ceza falan aldı mı ?

Canım annem benim çok kahrımı çekti inamazsanız daha saçma salak birçok kaza yaşadım.
Ve evet öyle korkmuşum ki düşünün uzun yıllar kekemelik yaşadım.

ayyy bu konu beni çok korkuttu.. korku filmi gibi.. konu sahibi de hangi ayakkabı vardı diye sormuş birkaç defa... nedense çok korktum.. :18: dikkat edelim ayaklarımıza,ellerimize :1:

Bikaçgün önce benim arabamın üstünden ayak geçti :52: Arabayı ağaç altına park etmiştim, çocuğun biride arabanın tepesine çıkmış dalı çekiştiriyor.. Olmayan eriği koparmak için:52: :44: Bide yüzsüz ne kıymetli araban varmış diy:52: Bişey değil düşer kafasına koluna bişey olur Allah esirgesin:51:

Back
X