Ayağınızı araba ezdi mi?

Ezdi küçüktüm sokakta oturuyorduk kapı önunde eski model bir arabaydı belki serce belki şahin net hatırlamıyorum ayagımda sanırım spor ayakkabı vardı araba yavas geciyordu ben sırf afacanlıgımdan arabanın arka tekerının altına uzattım ayagımı bılerek. Hatrımda tam kalamdı ama öyle ahım şahım bir acı hissetmedim.Ucundan geçti sanırım o yuzdn

geçmiş olsun. cevap için teşekkür ederim :) neden sadece sen cevapladın kimse okumuyormu yahu :)

geçmiş olsun. cevap için teşekkür ederim :) neden sadece sen cevapladın kimse okumuyormu yahu :)

ezse nolcak ezmese nolcak diye düşünülmüştür belki :)9 Bende öyle düşündümde komık anım olarak yazayım dedim yinede

Benim eşim ezdi sağolsun.ben inmek için tek ayağımı indirmiştim oda farketmeden yürüyüverdi. Aklı nerdeyse artık.deri çizmelerim vardı dolgu topuklu.ve topuk komple ayrıldı ayakkabıdan.seviyodum o çizmelerimi yaa.

ayağına yanmıyo çizmelere yanıyo alemsin :) ayağında çorap varmıydı? bide topuk nasıl ayrılıyor ? aklımca canlandırdığım zaman mantıklı gelmiyor :) hangi pozisyondaydı ki ayağın?

Ayağı bilerek altına koymak kafan iyiymiş heralde :) kafan güzel olsa yine yaparsın :)))

o yaşta Kafamı guzel yapacak alkolun a sının ne oldugunu dahi bilmiyorudumki en çok 6 7 yaşındaydım merak ettim sanırım

Ezdiyse ayağınızda ne vardı( ayakkabı demeyin hangi tür) araba neydi hatırlıyorsanız :)

Hiç unutmam lise sondaydım, kış günüydü, okulun bahçesindeydim, bir arkadaşım arı diye bağırmaya başladı, arkamı dönüp bir adım atmamla koskoca okul servisinin tekerleğinin ayağımın üstünden geçerken verdiği o sıcaklığı... ayağımda süvet bir çizme vardı.
Sonuç; ayağım morardı, baş parmağımın tırnağıda morardı sonra zamanla düştü

geçmiş olsun :) adam durmadımı? ya da kimse fark etmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…