Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar pms dönemindeyim kasık ağrım var ayrıca ayaklarımı da üşüttüm dün sanırım ayak üşütmesi kasık ağrısı yapar mı normalde pms dönemin de böyle agrım olmazdı
Arkadaşlar pms dönemindeyim kasık ağrım var ayrıca ayaklarımı da üşüttüm dün sanırım ayak üşütmesi kasık ağrısı yapar mı normalde pms dönemin de böyle agrım olmazdı
Bende akşam 11 yaşındaki kızımı acile götürdüm kasik ağrısı yüzünden idrar yolu enfeksiyonu ve gaz çıktı apandisit ten şüphelendi doktor ama çok şükür ultrasonda öyle birşey çıkmadı
Bende akşam 11 yaşındaki kızımı acile götürdüm kasik ağrısı yüzünden idrar yolu enfeksiyonu ve gaz çıktı apandisit ten şüphelendi doktor ama çok şükür ultrasonda öyle birşey çıkmadı
Geçmiş olsun canım gazda sancı yapa bilir wc sorununda varsa oda yapa bilir akşam kızıma lavma yapildi sonra sancısı geçti şükür birde dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonu sancı yaparmis
ben varım adet olacağım gün ince çorapla gezmeye gitmiştim . Ayaklarımı çok fena üşüttüm . Karnıma ağrı saplandı adet olacak gibi karnım gerildi çok ağrıdı adet olcam sandım . Belim çok ağrıdı kasıklarım falan derken adetim gecikti ayağı üşütmenin en büyük belirtisi gaz ve karında adet olacakmışım gibi ağrı var .