Ayağı üşütmek kasık ağrısı yapar mi?

Mrve23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
53
5
23
Arkadaşlar pms dönemindeyim kasık ağrım var ayrıca ayaklarımı da üşüttüm dün sanırım ayak üşütmesi kasık ağrısı yapar mı normalde pms dönemin de böyle agrım olmazdı

Kasık ağrısının baş sebebidir ayak üşütmek. Pms dönemindeyseniz, gebelik süphesi varsa o da olur. 🤷🏻‍♀️

Cevaplıyacak kimse yok mu

Normalde hiç bu şekilde ağrım olmazdı ama sanki heran regl olcakmışım gibi bi ağrı var anlamadım hiç böyle olmazdı
Cok normal canim ayagi usutmek kasik agrisinin en iyi dostu ayagini usuttugun ay reglinde daha sancili gecer

Arkadaşlar pms dönemindeyim kasık ağrım var ayrıca ayaklarımı da üşüttüm dün sanırım ayak üşütmesi kasık ağrısı yapar mı normalde pms dönemin de böyle agrım olmazdı
Bende akşam 11 yaşındaki kızımı acile götürdüm kasik ağrısı yüzünden idrar yolu enfeksiyonu ve gaz çıktı apandisit ten şüphelendi doktor ama çok şükür ultrasonda öyle birşey çıkmadı

Bende akşam 11 yaşındaki kızımı acile götürdüm kasik ağrısı yüzünden idrar yolu enfeksiyonu ve gaz çıktı apandisit ten şüphelendi doktor ama çok şükür ultrasonda öyle birşey çıkmadı
Apandist ameliyatı geçirdim bende

Apandist ameliyatı geçirdim bende
Geçmiş olsun canım gazda sancı yapa bilir wc sorununda varsa oda yapa bilir akşam kızıma lavma yapildi sonra sancısı geçti şükür birde dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonu sancı yaparmis

ben varım 🙋 adet olacağım gün ince çorapla gezmeye gitmiştim . Ayaklarımı çok fena üşüttüm . Karnıma ağrı saplandı adet olacak gibi karnım gerildi çok ağrıdı adet olcam sandım . Belim çok ağrıdı kasıklarım falan derken adetim gecikti :işsiz: ayağı üşütmenin en büyük belirtisi gaz ve karında adet olacakmışım gibi ağrı var .

X