- Konu Sahibi Zorbiseylerbiseyler
Nazende sevgilimi bi dinleyin derim...benim yüreğimden tut olmustu tercihim ama nazende sevgilimi gec kesfettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sara Ayraçlar Yazıcı "Canımın ya İçisin Sen" bugün duydum çok hoşuma gitti klişe olup olmadığını bilmiyorum. tebrikler bu aradaTürkçe bir müzik istiyorum ama her fikre açığım. Sadece mustafa ceceli irem derici olmasın. Nostaljik ama sıradan olmasın istiyorum. Düğünüme az kaldı ama daha müziklerim yok
Toygar Işıklı - Sen YanımdaykenTürkçe bir müzik istiyorum ama her fikre açığım. Sadece mustafa ceceli irem derici olmasın. Nostaljik ama sıradan olmasın istiyorum. Düğünüme az kaldı ama daha müziklerim yok
Ayna mimozamTürkçe bir müzik istiyorum ama her fikre açığım. Sadece mustafa ceceli irem derici olmasın. Nostaljik ama sıradan olmasın istiyorum. Düğünüme az kaldı ama daha müziklerim yok
Nilüfer. Taa uzak yollardanTürkçe bir müzik istiyorum ama her fikre açığım. Sadece mustafa ceceli irem derici olmasın. Nostaljik ama sıradan olmasın istiyorum. Düğünüme az kaldı ama daha müziklerim yok
Eylem Aktaş Yüreğimden Tut seviyorum ben.Türkçe bir müzik istiyorum ama her fikre açığım. Sadece mustafa ceceli irem derici olmasın. Nostaljik ama sıradan olmasın istiyorum. Düğünüme az kaldı ama daha müziklerim yok
Bunun Şahan Gökbakar versiyonu var birdeÇok şükür bin şükür seni bana verene![]()
Bizimde düğünde buydu ama bizi anlatıyorduNilüfer- ta uzak yollardan olacak nişanımda