Arkadaslar hepinize merhaba. Cok mutluyum, evvel ki upuzun konuma bayagi yorumlar yapilmisti. Yapici yorumlari dikkate aldim, inanin ki fikirleriniz oyle iyi geldi ki iyiki yazmisim buraya ve fikirleriniz sayesinde kp kendine ev tuttu ve yerlesti sukurler olsun. Cok cok tesekkur ederim. Eger yorumlarda yuzune soyleyin, siz ev bulup tutun, mecbur birakin o zaman bir sey diyemez, mecburen gidip oturur diyenler olmasa su an hala kabusu yasiyor olacaktim. Cunku yuzune git dedigimizde anlamadi, sinir krizi gecirtti bana anlamadi. Ama benim eski mahallemden ev bulup, tutup, her seyini halledip en sonunda ona supriz yapar gibi aha burasi artik senin evin diyince geri adim atamadi. Size nasil tesekkur edeyim ki. Burasi o kadar aslinda iyi bir yer ki. Inanin bu derdimi cozmemde cok yardimci oldunuz. Cok kotu bir durumdaydim, cok caresizdim, polisi bile aramayi dusundum. Allahim bir daha yasatmasin amin.
Tahmin edilemeyecek kadar buyuk bir sinavdan gectim, evliligimde sinavdan gecti. Ah su buyukler buyuk olupta genclerin hayatina ellerini sokmasalar her sey daha guzel olacak :)
Herkese cok buyuk tesekkur ederim, cok cok cok