• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay kafayı yicem (resimli)

Biraz zamana bırakın. Eski hali daha iyi tabi ama öyle çok fena bir durumda yok. Bu tarz şeyler zamanla oturuyor. Bir arkadaşım botoks yaptırmıştı. Bir kaşı daha kalkık oldu ama zamanla oturdu. Tabi başka Dr a da bir gösterin her zaman bir kaç fikir iyidir. Hemen iyileşmesi dileği ile...

Bir insanin orasiyla ilgii sorunu yokken neden oynatır ki.
Resmen göz altı torbasi gibi olmuş. Umarım geçer

Gözünüzün altinda birşey yokmuş ki, ne kadar güzelmiş. Konu hakkında bilgim yok ama insallah düzelir demek için geldim

Dolguyu fazla kacirmis veya yanlis bölgeye yerlestirmis olmali.. gecmis olsun. Doktorunuza danistiniz mi tekrar?

Diğer taraf gözüm hiç böyle olmadı çok güzel oldu.ama önceki halinde o gözüm daha çöküktü zaten.acaba bu gözüm çökük olmadığı için dolgu fazla mi geldi o yüzden mi şişti.yoksa damara falan öı denk geldi

Ya ben ilk defa duyuyorum böyle bir uygulamayı ama şunu söyleyebilirim ki vücudumuzda çift olan şeyler birbiriyle orantılı değil, mesela göğüslerden biri ufak biri büyük gibi. Gözlerde de böyle bir gözde çizgiler vs diğer gözden farklı oluyor. Acaba bir taraf daha çöküktü ilk oraya göre yapıp diğer tarafa da mı aynı oranı kullandı? Bence siz bir doktora görünün ama dediğim gibi olmuş olabilir yani o problemli gözünüz ilk yapıldığı halden inmişse bu hale kadar kesin fazla kullanılmış muhtemelen dolgu.

Siz yine de Dr görünün bir alerji durumu vs olmasın Allah korusun.

Ever canım geçiyor 3 haftayı buldu hemen hemen. Geçen gün görüştük gayet iyi gözüküyordu

çok moralim bozuldu gerçekten hele ışıklı yerlerde bildiğiniz yaslı adam halkası olmuş kendi elimle bunu yapmış olmama üzülüyorum bir de yarım doz yapıldı .Geçer diyor bende 1 haftadır geçmesi lazım diyorum çok içim sıkıldı

çok moralim bozuldu gerçekten hele ışıklı yerlerde bildiğiniz yaslı adam halkası olmuş kendi elimle bunu yapmış olmama üzülüyorum bir de yarım doz yapıldı .Geçer diyor bende 1 haftadır geçmesi lazım diyorum çok içim sıkıldı
Yok canm bir hafta kısa bir zaman. Oda senin gibi çok paniklemişti

Back
X