• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay kafayı yicem (resimli)

dangerousangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
307
116
103
Konuyu estetik bölümüne açmıştım ama kimse cevap vermedi o yüzden buraya açıyorum lütfen taşınmasın konum.Kızlarrr 3 hafta önce göz altı ışık dolgusu yaptırdım ama yaptırmazdım olaydım sağ göz altım böyle kaldı moralim sıfır.göz altımda da çok bişey yoktu da deneyeyim dedim.doktoum geçer merak etme diyor ama üç haftadır hiçbir azalma belirtisi göstermedi çok korkuyorum böyle kalacak diye lütfen yardım edin :KK43:((

Son düzenleme:
Önceki hali de bu gayet normaldi yani

Eklentiler

• 9307A149-26BC-47BB-9D5B-31567E1BEBD7.webp
    9307A149-26BC-47BB-9D5B-31567E1BEBD7.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 553
Hastanede mi yoksa poliklinik diye geçinen güzellik merkezinde mi yaptırdınız? Böyle şeyleri küçük operasyon diye düşünmeyin göz bu, hastaneye gidin derim

Göz altı torvaniz yokken başınıza bela almışsınız gerçekten, bunu sadece doktorunuz cozem 3 hafta çok uzun bir süre bence tekrar gidip düzelmesine yardımcı olacak şeyler isteyin

Göz altı torvaniz yokken başınıza bela almışsınız gerçekten, bunu sadece doktorunuz cozem 3 hafta çok uzun bir süre bence tekrar gidip düzelmesine yardımcı olacak şeyler isteyin
Dolgu eritme yaparsam daha kötü olur diyor kendi haline bırak diyor ama hiç geçmiyor gerçekten sürekli masaj yapiyorum

Birine daha danışın.
Yaptırmadan önce böyle olacağını ve 3 haftadan uzun süreceği konusunda bilgilendirme yaptılar mi?
Imzaladiginiz kağıtları iyice okudunuz mu?

Birine daha danışın.
Yaptırmadan önce böyle olacağını ve 3 haftadan uzun süreceği konusunda bilgilendirme yaptılar mi?
Imzaladiginiz kağıtları iyice okudunuz mu?
1 hafta içinde morlukların ve şişliklerin geçeceğini 1 aya kadar da dolgunun oturacağını söylediler.imzaladığım kağıtta da klasik şeyler yazıyordu tüm riskleri kabul ediyorum gibisinden

Her ciltte aynı sonuç vermiyor, eğer temiz işini iyi bilen birine yaptırdıysanız korkmayın geç de olsa geçer 🤷🏼‍♀️

Önceki hali de bu gayet normaldi yani
Şimdi sizden duydum bu dolguyu araştırdım...bir Dr hastasına yaptirmamasini önermiş mesela çünkü onun gozaltinin hemen altında kemik varmış yağ dokusu yokmuş...bu yüzden yapilirsa böyle morluk oluşur demiş Dr ... inşallah böyle kalmaz tabi

Benim gözaltlarım da hem mor hem çökük.. Memnun olmayanların videolarını izleyip vazgeçmiştirm. Mor olmasa yeter bana ama bir çözümü yok sanırım..

Paramla rezil oldum cümlesinin hayata geçmiş hali sanırım bu 😏 başka bir doktora mı gorunseniz acaba? Doktorunuz olsaydım ihtiyacınız yok böyle birseye diyip vazgeçirmeye çalışırdım ama şimdi ki doktorlarda para için kasaplık yapıyor resmen. Cok sinir bozucu😏

Diğer taraf gözüm hiç böyle olmadı çok güzel oldu.ama önceki halinde o gözüm daha çöküktü zaten.acaba bu gözüm çökük olmadığı için dolgu fazla mi geldi o yüzden mi şişti.yoksa damara falan öı denk geldi

Back
X