Ay çok mutluyum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pelish
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Suan ıs yerındeım o kadar yazı okudum kı burda ama hıc bırı bunun gıbı etkılemedı benı herhalde bılmıyorum ama suan gozlerımden yaslar akıo Ins Mutlulugun daımı olur..

Canım ne güzel ifade etmişsin bebeğinle birlikte okursunuz bu satırları umarım:) ilk tekmelemeleri ilk kalp atışı ilk kucağına alışın daha ne heyecanlı günler bekliyor seni tabi ki beni de bende karalıyorum kızıma bişeyler yazabilmek gerçekten güzel.. sağlıkla al bebeğini kucağına..

pelishcim bebeişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.hayırlı olsun cnm,huzrlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim sana, ona ne güsel şeyler yazmışsın, çok şanslı doğduğunda o da bunu anlayacak:) kalp atışları karnıdaki ilk hareketleri ve usg sonrası alacağın diğer resimleri ile daha da güsel ve heyecanlı olacak her kontrol zamanın :)) sağlıkla kucağına al inşallah..sevgiler a.s.

canim cok guzel anlatmissin duygularini,okurken goz yaslarimi tutamadim,cok agladim.insallah saglikli kucagina alirsin.en kisa zamanda rabbim bana da nasib eder insallah,cok istiyorum

valla ben hamileymişim gibi seviniyorum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…