ay çıldırcam ya bu çocuk neden hiçbir şeyle oyalanmıyor:((((

Karakuzucanan

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2007
72
2
611
41
Aksaray
günaydın herkese,
arkadaşlar benim bebişim 7 buçuk aylık diyebiliriz. son zamanlarda çevreye olan ilgisi iyice arttı e doğal olarak ama neyle oyalayacağımızı şaşırdık kaldık vallahi. eline ne verirsem vereyim en fazla 10 dk oyalanıyor sonra çığlık çığlığa bağırmaya başlıyor. çok yormaya başladı beni. bir sürü oyuncak falan aldık ama nafile. kendi kendine oynamıyor. siz napıyorsunuz? nasıl ve nelerle oyalıyorsunuz. ay deli olcammmmmm kafamçokkarıştı

aynen canım benim oglum da öyle.oyuncaklarından sıkılıyor cabuk,dedıgın gıbı en fazla 10 dakıka oyalıyor.degısık bısey bulayım dıye,mutfaktan falan bırseyler cıkarıyorum olmuyor yıne bır sure sonra aynı.kucakta gezip durmak ıstıyor,sureklı ılgı,oyun...bende sasırdım napacagımı valla,aksama hasatım cıkıyor:))

benimkinin artık hiç sesi çıkmıyor. emeklemek dikilmek acayip hoşuna gitti çünkü.

ama benim hoşuma gitmedi. beni yanında istemesede ay düşecek ay çarpacak ay tv dvd vs yi elleyecek çarpılacak bozacak kıracak korkusuyla yanından ayrılamıyorum. diğer odaları da geziyor 2 gündür yüreğim ağzımda peşindeyim tüm gün. uymasını iple çekiyorum

yatarken daha iyiymiş valla

Arkadaşlar bu dönemde hepsi aynı oluyor. Ben ne yapardım onu yazayım size.
Yere bir iki oyuncak bir iki mandal bir iki pet şişe koyardım. Bende yanına otururdum kızımın.
Mandal ve pet şişe ne alaka diyeceksiniz. Çok seviyordu onlarla oynamayı.
Az oyuncak koyma sebebim de kafasının karışmasını önlemek.
Etrafında fazla oyuncak olmazsa bebeğin kafası karışmıyor ve bi ona bi buna saldırmak istemiyor.
Bir müddet sonra kızım kendi kendine oynamaya başladı yerde.
Mandal ve pet şişeyi deneyin derim tabi iyice yıkadıktan sonra.

benim oglusumda 5 bucuk aylik hep kucak istiyor az bisey yatinca basiyor yargarayi oyle bi agliyoki sormayin ilerde ne yaparim bilmiyorum
iyiki kaynanam yanimda onlar biraz oyaliyor yoksa aksama kadar ne hale gelirim bilmem

Çınar'da aynı. Oyuncaklar dikkatini çekmiyor. En sevdiği basmak ve arabada ( puseti değil ) cadde cadde dolaşmak. Tabi haddin bütünse kırmızı ışıkta dur basıyor yaygarayı :)

bende aynen senin gibi çok bunalmıştım ne yaptıysam bir türlü oyalayamıyordum oğlumu. gittim yürüteç aldım. işim olduğunda bindiriyorum yürütece işimi yapıyorum. yoksa durdurmak ne mümkün bu afacanları

ya ben ne yapayım benim ikiz iki tane minik erkek.ecde 3 kişiyiz ama ne iş yapabiliyoruz ne güç.perişanız.temizlik yemek camasır asmak hepsini özlüyorum yani 6 aylık oldular.aksam olunca da yorgunluktan birsey yapasım gelmiyor.poset veriyoruz ellerine birbirlerini posetini alıp baslıyorlar aglamaya.Allah yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile

valla rahat rahat iş yapmayı çok özledim gündüzleri az uyuyor bende koşturmaca evde gecede yatar yatmaz uyuyorum,gecede emmeye kalkıyor çok biberon kesinlikle almıyor ama herşeye rağmen oğlum oğlum canım oğlummmmmmmm.

oyuncaklarının bir kısmını kaldırıyorum haftalarca görmüyor diğerleriyle oynuyor sonra saklı olanlarla diğerlerini değiştiriyorum unutuyor o oyuncakları çıkarınca bir süre oynuyor.

bende yere oturup onunla oynuyorun kaplarını kule yapıyorum o yıkıyor.

kitap okuyorum meyveler sebzeler hayvanları öğreniyoruz.

pet şişenin içine boncuk pipet koyuyorum başlarda çok sevmişti.

şimdi sürekli dikilip tutunarak geziniyor. oturuyor kalkıyor. durmadan

oyuncak değiştirmeyi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…