Awox ve artmed gebelik testi

Merhabalar, oncelikle tebrik ederim rabbim saglikla sihhatle kucaginiza almanizi nasip etsin insallah bugun ultrasonda gormussunuz sanirim, cok sevindim. Kan sonucunuz da bugun cikmis, kac cikti acaba betaniz? Bu koyulukta acaba beta tahminrn kactir diye merak ettim bu sabah benim de testim cift cizgi cikti da kan vermek icin biraz daha beklesem mi, sonra kimyasal vs ise uzulmeyeyim diye tahmin yurutmeye calisiyorum.

Merhaba,ben adetime 3 gün kala 11 Ekim 230 ile öğrendim,
14 Ekim 810,
16 Ekim 1341
22 Ekim 8150 değerim
5+1 deyiz Allah izin verirse inşallah

Sizin bata var mı? Çizgi nasıl peki
İçiniz içini yemesin bence bata az varsa kanda bile çıkar

Ben nisanda 8-9 haftalikken dusuk yaptim, o zamandan beri hap kullaniyodum doktor 6 ay gebe kalma demisti, hap kullanirken periyodum 21 gundu, hapi birakinca duzenim degisti, gecen sene 30-40 gun arasinda regl oluyodum pcos var demislerdi, genelde 35.gun gibi, yine oyle hesapladim, hapi biraktiktan sonraki ilk ay eylulde 34.gun regl oldum, bu ay da yine oyle olurum dedim ama bugun 36.gunum cok da umidim yoktu oylesine test yaptim sabah 2dk icinde boyle cikti biri ovulasyon diger prodoctor erken gebelik. Acaba cok mu erken bilemedim. Kimyasal olursa uzulurum diye korkup kan da veremedim. En son 10 ekimde iliski olmustu.

Eklentiler

• 20241022_104916.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 17
Waowww harikaaaa kan ver kan
Ay ben catlardim
Ayyy çok güzel yaaa
Haberdar et canim mutlaka
Düşüğün var senin temkinli olman gerek doktor kontrolunde olmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…