- 28 Ocak 2021
- 2.837
- 1.828
-
- Konu Sahibi mutlutablo
Üstte ki awox(erken)Pozitif görünüyor, testin markası nedir?
Artimed yalancı pozitif çok çıkarıyor. Ama sizin çok belirgin bence kan verinÜstte ki awox(erken)
Altta ki artmed (kaset normal)
Bana da pozitif ama işte
Ya çok teşekkür ederim,ben de çok böyle şeyler yaşadım o yüzden kan net sonuç ama insan böyle sonuçla bile öyle mutlu oluyor kiArtimed yalancı pozitif çok çıkarıyor. Ama sizin çok belirgin bence kan verinHayırlı olsun
pozitif ya ovü falan gerek yok pzt sabah sağlık ocağına bile kan verebilrisiniz zaten maşallah baya belirgin şimdi telaş yapmayın stres yapmayın dinlenin bol bol su için hayırlısı olsun değer 2000 geçince de kadın doğuma gidersinizKızlar ben çok zorlu yollardan geçmiş sürekli olumsuz tecrübeler yaşamış biriyim.
Geçen ay ise yine gebelik testinde hayal kırıklığı yaşadım
Ama bu iki test 5sn bile sürmeden sonuç verdi.
Kendimi kandırmak istemediğim için sizlerden yorum almak istedim,elbette biliyorum kanda kesin sonuç alacağımı fakat saat ve konum olarak maalesef şansım yok..
Teste bakar mısınız?(Elimde ovulasyon testim var gebelik yok,sizce yaspsam onda sonuc ne cikarsa belli oluyordu?)
Allah razı olsun canım,haftasonuna denk geldiği için sağlık ocağı da p.tesiye kalıyor olursa yarın inşallah kan veririm özeldepozitif ya ovü falan gerek yok pzt sabah sağlık ocağına bile kan verebilrisiniz zaten maşallah baya belirgin şimdi telaş yapmayın stres yapmayın dinlenin bol bol su için hayırlısı olsun değer 2000 geçince de kadın doğuma gidersiniz
İnşallah canım inşallah Allah razı olsunBaya pozitif görünüyor kuzum ikisi de yanıltmaz inşallah, yarın kan verir kesinleştirirsin hayırlı olsun inşallahneler yaptın hadi bize de anlat
İnşallah inşallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasınBaya baya pozitif gözüküyor bence hamilesiniz şimdiden hayırlı olsun
Amin cümlemize nasip eylesinİnşallah inşallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Amin amin çok aminnnnnAmin cümlemize nasip eylesin
hayırlısı olsun çok sevindim sizin içinKan verip geldim özel hastanede sonucum 230 çıktı
Hayır adet tarihim normalde yarın. Öylesine yaptım aslında çünkü bu ay tamamen bırakmıştımhayırlısı olsun çok sevindim sizin içingecikmeden sonra mı test yapmıştınız acaba
Peki belirtiniz nelerdi neler hissettinizHayır adet tarihim normalde yarın. Öylesine yaptım aslında çünkü bu ay tamamen bırakmıştım
İnşallah hayırlısıyla ilerlerler
Sadece göğüslerim çok şiş canım başka hiçbir şey yok şuan, yukarı da bu ay ekstra ne yaptığımı anlattım belki soğan suyu etkiledi ya da vakti zamanı bu zamandıPeki belirtiniz nelerdi neler hissettiniz
Amin canım Allah size bağışlasın bebeğiniziSadece göğüslerim çok şiş canım başka hiçbir şey yok şuan, yukarı da bu ay ekstra ne yaptığımı anlattım belki soğan suyu etkiledi ya da vakti zamanı bu zamandı
Yani hâlâ çok şaşkınım
Allah'ım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın yokluğunu göstermesin kimsenin kucağı boş kalmasın
Benim de 1 hafta önce başladı ama adete yakın oluyor diye umursamadım,az daha bekle inşallah mercimek seninledirAmin canım Allah size bağışlasın bebeğinizibenim bat 8 gün var ama inanılmaz göğüs ucu ağrım var ilk defa böyle oluyor bende acaba belirti mi diye düşünüyorum. Göğüslerimde de şişlik var geçen aylarda böyle olmamıştım