MerhabaMerhaba bir kaç gün sonra tekrar test yapın bence
Ben 4 gün varken yapmıştım yok denilecek kadar silikti sizin 5 gün varmış bence 2 gün sonra yapınMerhabaşuan erken mi diyorsunuz? Geçen ay kaset testte bile silik çıkmıştı 13.gün bu ay böyle denk gelince şaşırdım açıkçası neredeyse de aynı gebelik belirtilerini yaşıyorum
Peki aynı marka mıydı?Ben 4 gün varken yapmıştım yok denilecek kadar silikti sizin 5 gün varmış bence 2 gün sonra yapın
Çatlamanın üzerinden 13 gün geçti ise gebelik olabilir ben de ovulasyon testinde bu şekilde koyulaşma ile öğrenmiştim gebelik testinde çok çok silik çıkıyor zatenGünaydın kızlarYumurtlama üzerinden 13 gün geçti ovulasyon testlerim pike çok yakın fakat Awox marka erken gebelik testi negatif çıktı... Gecen ay kimyasal yaşadığım icin bu ay test yapmicam dedim ama arkadaşların zoruyla yine yapmış oldum adetime 5 gün var.. ovulasyon testini atıyorum gebelik testi zaten bariz negatif.... Geçen ay da böyle koyuydu ve adetime 3 gün kala pik olmuştu.
Evet evet awox ile yaptım hatta 2 gün varken tekrar yaptım awox frely den daha silik çıkarmıştı prodoctor yaptım sonraPeki aynı marka mıydı?
Tamam çok teşekkür ederimDeğer henüz yükselmemişse negatif çıkmış olabilir awox belli bir değerden sonra pozitif gösteriyor
Allah bağışlasınÇatlamanın üzerinden 13 gün geçti ise gebelik olabilir ben de ovulasyon testinde bu şekilde koyulaşma ile öğrenmiştim gebelik testinde çok çok silik çıkıyor zaten
Canım awox genelde 25 beta ve üstünü algılıyor şu an gebelik varsa bile algılamaz 5-10 değerleri görmüyor o test, bence prodoctor bu konuda iyi. Yine de bekle 3 gün sonra erke gebelik testi tekrar dene, elinde ovulasyon testi varsa yapmaya devam et belki tekrar yumurtlamadır kaçırma. Zaten gittikçe daha da koyulaşıp 3 gün içinde silikleşmiyorsa gebeliktirGünaydın kızlarYumurtlama üzerinden 13 gün geçti ovulasyon testlerim pike çok yakın fakat Awox marka erken gebelik testi negatif çıktı... Gecen ay kimyasal yaşadığım icin bu ay test yapmicam dedim ama arkadaşların zoruyla yine yapmış oldum adetime 5 gün var.. ovulasyon testini atıyorum gebelik testi zaten bariz negatif.... Geçen ay da böyle koyuydu ve adetime 3 gün kala pik olmuştu.
Peki çok teşekkür ederim inşallah benimde öyledirEvet evet awox ile yaptım hatta 2 gün varken tekrar yaptım awox frely den daha silik çıkarmıştı prodoctor yaptım sonra
Öyle söylüyorlar umarım öyledir canım ovulasyon testim gunlerdir koyulasarak ilerledi 9.gunden beri yapıyorumCanım awox genelde 25 beta ve üstünü algılıyor şu an gebelik varsa bile algılamaz 5-10 değerleri görmüyor o test, bence prodoctor bu konuda iyi. Yine de bekle 3 gün sonra erke gebelik testi tekrar dene, elinde ovulasyon testi varsa yapmaya devam et belki tekrar yumurtlamadır kaçırma. Zaten gittikçe daha da koyulaşıp 3 gün içinde silikleşmiyorsa gebeliktir
Ayy var galiba Rabbim nasip etsin inşaAllah canım buraya da at merak ederim seniÖyle söylüyorlar umarım öyledir canım ovulasyon testim gunlerdir koyulasarak ilerledi 9.gunden beri yapıyorumiki gündür de aşırı koyu bugünde öğlen yeniden yapmayı düşünüyorum
Peki İnşallah canım benimAyy var galiba Rabbim nasip etsin inşaAllah canım buraya da at merak ederim seni
Canım öyle düşünme pozitif ol, yen olduğundan çıkmaz belki testlerde biraz bekle Rabbim sana da bana isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşaAllahPeki İnşallah canım benimovulasyon testleri 4 köşe yapmazsa gebelik negatif çıkınca ovulasyona guvenesim gelmedi ama bakalım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim
Amiinn inşallah canım sana ve hepimize nasip etsin Allah'ım kimseyi evlatsiz bırakmasınCanım öyle düşünme pozitif ol, yen olduğundan çıkmaz belki testlerde biraz bekle Rabbim sana da bana isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşaAllah
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler alırsınızPeki çok teşekkür ederim inşallah benimde öyledirrabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Amin inşallah çok teşekkür ederimİnşallah çok teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Canım ya sende geçen ay kimyasal gecirdin ya ondan sonra kaçıncı gün yumurtlama gördün acaba bende geçirdim bugün adetten sayarsam 22. gün hala pik göremedim ve adetlerim genelde düzensiz ama olmayacak mı acabaAmin inşallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?