Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Pozitif testiniz. Kan verip netleştirin. Hayırlı olsunAwox güvenilir mi arkadaslar sabah yaptım pozitif çıktı da
Kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Pozitif testiniz. Kan verip netleştirin. Hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim inşallahKuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Pozitif testiniz. Kan verip netleştirin. Hayırlı olsun![]()
Nimo yanıltıyor bir keresinde yalancı pozitif çıkardı. bir yıldır çocuk deniyoruz awox bende silik bile çıkarmadı. Yanıltacağını hiç düşünmüyorum. Yine de kan testi yaptırın. Şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kucagınıza alınTeşekkür ederim inşallahdün aksam day doctor ve nimo yaptım nimo negatif çıktı days doctor net şekilde pozitif çıktı hangisine inanıyım bilemedim sabah awox alıp yaptım pozitif çıktı
Ay çok teşekkür ederim ben de 1 senedir bekliyorum hatta geçti 1 seneyi hala kabullenemiyorumNimo yanıltıyor bir keresinde yalancı pozitif çıkardı. bir yıldır çocuk deniyoruz awox bende silik bile çıkarmadı. Yanıltacağını hiç düşünmüyorum. Yine de kan testi yaptırın. Şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kucagınıza alın![]()
Kan verdim inşallah vardırNimo yanıltıyor bende yalancı pozitif vermişti sizde de yalancı negatif vermiş olabilir saçma sapan bir test nimo ama awox iyi marka bence var gebelik![]()
Yaa merak ettim çıktımı sonucKan verdim inşallah vardır![]()
Evet hamileyimmm 138Yaa merak ettim çıktımı sonuc
Evet hamileyimmm 138
Ya benim çok ağrım var rahmimde belimde özellikle rahim ağrım var adetten falan şiddetli normal mi sizde de oldu muBende awoxla öğrenmiştimpozitif bu testte
![]()
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinGördüm başka konu açmışsın hamileymissin Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah![]()
Oluyor canım aynı âdet gibi hatta biraz daha sancılı birkaç hafta bebek büyüyene kadar devam ediyor maalesefYa benim çok ağrım var rahmimde belimde özellikle rahim ağrım var adetten falan şiddetli normal mi sizde de oldu mu
Aman bir şey olmasın da çekmeye razıyım yaOluyor canım aynı âdet gibi hatta biraz daha sancılı birkaç hafta bebek büyüyene kadar devam ediyor maalesef
Darısı başıma inşallah ☺☺Ay çok teşekkür ederim ben de 1 senedir bekliyorum hatta geçti 1 seneyi hala kabullenemiyorum
İnşallah en yakın zamandaaDarısı başıma inşallah ☺☺