• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox güvenilir mi

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
310
72
18
24
Awox güvenilir mi arkadaslar sabah yaptım pozitif çıktı da

Eklentiler

• 1000030054.webp
    1000030054.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 53
Kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Pozitif testiniz. Kan verip netleştirin. Hayırlı olsun 🌸

Kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Pozitif testiniz. Kan verip netleştirin. Hayırlı olsun 🌸❣️
Teşekkür ederim inşallah 💖 dün aksam day doctor ve nimo yaptım nimo negatif çıktı days doctor net şekilde pozitif çıktı hangisine inanıyım bilemedim sabah awox alıp yaptım pozitif çıktı

Teşekkür ederim inşallah 💖 dün aksam day doctor ve nimo yaptım nimo negatif çıktı days doctor net şekilde pozitif çıktı hangisine inanıyım bilemedim sabah awox alıp yaptım pozitif çıktı
Nimo yanıltıyor bir keresinde yalancı pozitif çıkardı. bir yıldır çocuk deniyoruz awox bende silik bile çıkarmadı. Yanıltacağını hiç düşünmüyorum. Yine de kan testi yaptırın. Şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kucagınıza alın 🥰🥰🙏🙏

Nimo yanıltıyor bir keresinde yalancı pozitif çıkardı. bir yıldır çocuk deniyoruz awox bende silik bile çıkarmadı. Yanıltacağını hiç düşünmüyorum. Yine de kan testi yaptırın. Şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla kucagınıza alın 🥰🥰🙏🙏
Ay çok teşekkür ederim ben de 1 senedir bekliyorum hatta geçti 1 seneyi hala kabullenemiyorum

Nimo yanıltıyor bende yalancı pozitif vermişti sizde de yalancı negatif vermiş olabilir saçma sapan bir test nimo ama awox iyi marka bence var gebelik ♥️♥️♥️

Back
X