Merhaba arkadaşlar, ben Gutto karınca yağı kremi kullanmaya karar verdim ama yüzümdeki hafif koyu renkli ayva tüylerine uygulayacağım için ağda yapıp çoğaltmaya korkuyorum. Ağda yapmadan deneyen var mı? Bitmesi daha çok zaman alsa da razıyım ama ağda yapamam yanaklarıma. Var mı deneyen?:1ninca:
canıım ama kremin üzerinde kıllar kökünden alınacak dio. e internetteki tanıtımda da öle yazıyo. kılları kökünden alsan bile belli bi süre gerekiyo tüylerin azalması için. kimbilir hiç almadan nasıl olur. ben yeni başladım guttoya ilk seansı yaptım. ve tüyleri almadan asla denemeyi düşünmedim boşa harcamış gibi hissederim kremi laelaelaelaelae
çoğu kişi hemfikir tüyleri kökten aldıktan sonra kullanmak konusunda ve görüldüğü kadarıyla kullanan olmamış. sende anladığım kadarıyla yüzünü aldırmayacaksın, o zaman sen denemeye başla kremi ağda yapmadan, bunuda ilk deneyen ve tecrübelerini bizimle paylaşan sen olursun. eğer çok rahatsız etmiyorsa kremlede uğraşma, sarart.
Bundan sonra bu sitede ne gutto ne tala ne de emsali ürünler hakkında yorum yapılmayacaktır. Gutto firmasından gelen bilgiler aşağıda yer almış olup yayınlamamızı istemeleri üzerine belgeleri sizlerle paylaşıyoruz. Ne onların avukatıyız ne de ürünü satanların savunucusu bu açıdan bu tür ürünlerin (uluslararası piyasada kendini kanıtlamış ürünler hariç) sitede iyi veya kötü yorum yazılması ciddi yaptırımlara sebeptir.