Avya Aşeriyorum. Yardım!!!

Canlar...
üçdür mesaj yazıyorum, biri geliyor pencereyi kapatmak sournda kalıyorum... önerileriniz için teşekkür ederim... Aslında ayrı ayrı mesaj yazmıştım ama vaktim çok yok... özür o nedenle...

Sevil valla kasti yaptığım bişi yok... canını çektirdimse bulur bulmaz sana da göndereyim... özelden bilgini paylaşırsın benimle... :s üzüldüm şimdi...

Kızlar Selam,

2 gündür ayva aşeriyorum... Reçelini aldım kesmedi... Ayvanın kendisini istiyorum...
Aşerenler manavında kalmamış... nerden bulabilirim ki???
:((

canım reklam olmasın ama şu siteye bi bak

türkiyede heryer gönderiyorlarmış

Son düzenleyen: Moderatör:
cok iyi anliyorum seni canim 3 haftadir falan bende ayva aseriyorum ama hem yaz hemde yurtdisi ve simdi bulmam imkansiz..ne yapcam bilmyrum

Kızlar geçenlerde bende ayva istedim.Eşim bulamadığı için ayva reçeli almış ama tatlıdan tiksindiğim için yiyemedim.Bulmaya çalış dedim.Canım benim sağolsun aradı taradı bulmuş geldi.Halde bulmuş tanesi 20 lira.Şaka değil valla.Üstelik yarısı çürüktü buna rağmen eşim almış getirdi.Onca yol gidip o kadar parayı bir ayvaya verip geldi adamcağız.Tam bir şey anlamadım ama en azından kesti beni biraz şimdi mevsiminin gelipte çıkmasını bekliyorum o zaman bol bol yeriz inş.

Benim kozalak ise şimdi mi yemen lazım diyor... Sonra sizin yazdıklarınızı söyleyince şurda varmış burda şu kadarmış diyorum... Oooo Çok fazlaymış diyor... Ne diyim ben şimdi siz söyleyin...

senin kozalağın bir başka modeli bende var canım geçenlerde nar istemiştim nar suyu alayımmı diye sordu. hayır nar al dedim. Yok hiç biyerde nerden bulcam dedi. gene nerde olduğunu ben bulup git şurdan al dedim. Bunlar nasıl baba olcak acaba :))

benımde cektı 1hafta once ruyamda gormuştum ayvayı eşim nerde nekadar recelı varsa meyve suyu varsa almış dımesın ayva nektarını falan almış olmazsa demiş bu mango papay kavun kurusu gıbı seylerıde almış onlar azcık benzıyor dıye yok napalım bulamamış sagolasın dedım yedım benı kestı ılk hamılelıgımde ocagın ortasında seftalı cekmıştı benıde recelı meyve suları falan kesmemıştı dondurulmuş bulmuştu esım oda cok kotuydu curumuş gıbıydı zorla yemiştim-tatlicadiarzu-

Metro Grosmarket veya Mersin de arayacaksın. Mersin meyve sebze serbest bölge mutlaka bilen biri vardır. Yada Adana kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile3

ah ne zordur bilirim ben ocakta yeşil erik diye bütün manavları aradım taradım ama bulamadım :( nisanda yedim tabi hiç bi kıymeti kalmadı seni çok iyi anlyıroum allah kolaylık versin

Kayın biraderim Antalya halinden sap sarı 2 adet ayva buldu...Eşim daha önce 2 tane getirdi ancak daha yeşil olduğu için ayva tadı yoktu.Ayva arayanlar Antalya Sebze-Meyve halinden bulabilir.

Back
X