Avusturyadan ilaç yardımı

dream80810

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
11
0
Merhaba arkadaşalr,
Annemde tiroide bağlı göz rahatsızlığı ve daha bisürüşey var(Son gittiğimiz doktor Thilodigon isimli bir damladan bahsetti.Almanya ve Avusturya'da buulunuyormuş.İstanbul'da bakmadığımız eczane kalmadı.Bir eczane Almanya'dan getirtiyormuş ama piyasadan kaldırılmış.Avusturya'da yaşayan arkadaşlar eğer bana yardımcı olursanız kargo masraflarıyla bereber hemen öderim lütfen gerçekten acil.İnanın alacağınız dualar yeter.Temin edebileceğim yerin internet adresi falan olursa bende yazışabilirim.Teşekkürler herkese.

Sevgili penguen sana özelden mesaj gönderdim.Ama Dilek'cim senin özelin mesaj kabul etmiyordu.Bende başka birşey yaptım sanırım.Mailimi de veriyorum.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx msn'imde aynı.Yardımcı olabilecek herkese şimdiden sonsuz teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
msn de problem var acamiyorum.insallah annenizin sonuclari iyi cikar.bu pataloji sonucunu beklemek insanin canini nasil acitir coook iyi bilirim.benim annemde tiroid kanseri idi.ama cok sükür tedaviler sona erdi ve hastaligi yendi.diyecegim o ki, insallah bisey cikmazda, cikarsada inanin tip cok ilerledi.herseyin tedavisi var.annemden biliyorum.

ilacla ilgili olarak internetten arastirdim.recetesiz satilmiyormus.receteyi gönderirseniz burdan alirim ben.yanliz dört haftalik bir ilacmis bu. yani acildiktan sonra 4 hafta kullanilabiliyormus.doktora bi danisirmisiniz, devamlimi kullanilmasi gerekiyo yoksa 1 defaya mahsus yeterlimi?

Sevgili penguen.Sen bir meleksin.Doktorumuzla şimdi görüştüm.3 kutu yeterliymiş.Kendisi bile şaşırdı.Nasıl buldunuz diye.Bugün evdeyim.Burda da scanner yok.Ben birazdan çıkıp biryerlerde scan edip göndereceğim.Allah ne muradın varsa versin.Bu arada sonuçlar hala açıklanmadı.Bayram yüzünden sanırım.Beklemek en zoru.Rabbim tüm hastalar şifa versin.Tekrar binlerce teşekkürler.

Arkadaşlar annemin sonuçları temiz çıktı.Öyle sevinçliyim ki.İnşallah tüm hastalar, tüm haber bekleyenler iyi haberler alırlar.Çok mutluyum çoookkk.Yarın doktora gideceğiz yine.Birde şu ilacını bulabilsem harika olacak.

dream kardesim, msn imde ayni demistin.verdigin adresi msn olarak ekledim.enkisa zamanda görüselim.özeldende mesaj gönderemiyorum sana.suan benim msn acik.bekliyorum.

cok sevindim cnm ya gemis olsun tekrar hersey gonlunuzce olsun saglikli mutlu bii omur dilerim:Saruboceq:

Penguencim yahoo msn 'de sorun vardı.bende live messenger yükledim . birazdan özeline atıcam adresimi.Doktorlara gidip geldiğim için internete çok giremiyorum.En kısa zamanda görüşürüz.Sevgiler.

ayy konuyu yeni okudum bende yardim etmek isterdim;hal etinizmii benim yapcam bisey varsa özelim acik!!

bizde halamin torununada burdan ilac alip göndermistik ondan biliyorumm!!

allah sifa versinn, ne hayirli evlatmisin!!

merhaba birkaç yıl önceyazmış olduğunuz mesajla karşılaştım bende tiroidden dolayı gözlerimle sıkıntı yaşıyorum su damlayı bende arıyorum bir umut belki bu yazıyı okursanız sizde bana yardımcı olun

meraba selenelif.benim gözlerimde dört senedir tiroide bağlı sorunlar var. sizin yazmış olduğunuz thilodigon ismli göz damlasını gördüm.fakat gitmediğim doktor kalmadı hiç bir doktor bana bu damladan bahsetmedi.internette araştırdım hiç bir yazı bulamadım.siz damlayı kullandınızmı.tşk

bu konu aktif deyil ama halen yardim isteyen arkadaslar varsa benim özelime yazin ellimden geldigince yardim etmeye calisirim

merhaba arkadaşlar sağlık sorunları yaşayan tüm arkadaşlarıma içtenlikle acil şifalar diliyorum.Ben de hipertroide bağlı göz rahatsızlığını ciddi boyutlarda yaşıyorum.Gözlerimde öne fırlama ve göz kapaklarımda çekilme var.Son günlerde çekilme çok belirgin bir hale geldi.Daha önceki yazışmalardan bazı arkadaşların bu damlaya ulaşabildiğini okumuştum.Çok rica ediyorum eğer bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen bu damlaya ulaşabilenler elinde olup kullanamayanlar,bana gönderebilecekler lütfen cevap yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…