Merhaba arkadaşlar 2 aya yakındır bir bela var peşimde bir avukatlık bürosu "Sayın MerakliBirKiz24, İcra takibi başlatılması için hukuk ofisine devredilen dosyanıza avukatlık ücreti ve masraflar eklenmemesi için acilen hukuk ofisi ile irtibata geçiniz." diye günde 1 kez mesaj atıyor. 1 ay önce aradım 2020 yılında instgramdan yaptığım bir alışverişi yanlış anlaşılma nedeniyle kargoyu kabul etmedim geri gitti. Kargoyu kabul etmediğim için (içindeki kargoya kadar biliyor) taşıma masrafları için icra davası açılacakmış eğer icra ile uğraşmak istemiyorsam 130 TL ödeme yapmam gerekiyormuş. Bende 14 gün içinde cayma hakkım olduğunu icra açmak istiyorlarsa açabileceklerini söyledim. E devletten kontrol edersiniz 5 gün içinde dedi tamam dedim kapattık. Aradan 1 ay geçti icra davası falan yok hala mesaj devam ediyor. Bugün yine aradım bağırdım çağırdım bana mesaj göndermemeleri için hala mesaj geliyor. Bunlardan kurtulmak için napmam lazım ve avukat arkadaşlar olayın üzerinden 2 yıl geçmiş böyle yapmaya hakları var mı? Başına böyle bir şey gelen var mı?