• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukatlar

merhaba bende hukuk fakültesi öğrencisiyim yani bir avukat adayıyım. üçüncü sınıftayım.. bu arada avukatlara soru sormak için sanırım hukuk başlığına yazmak gerekiyor.

arkadaslar bende hukuk fakultesı son sınıfım basortuyle calışabılecegım yerler hakkında bılgısı olan var mı acaba???avukat arkadaslar fıkır verebılırlermı??

merhabalar,
ben de meslektaşlarıma selam wermek istedim.
istanbul barosuna bağlı çalışan warmı acaba?

Hepinize merhaba.Ben bu sene mezun oldum yaklasık 4 aydır bunalımdayım desem olur.avukatlık stajımı baslatmayı düsünüyorum diğer yandan hakimlik sınavına mı girsem diye düşünüyorum.Görüstüğüm avukatlar hakim ol diyor,hakimler ise avukat ol diyor.Okumak zordu mezun oluncada bu zorluklar var.

KeineDa kullanıcısından alıntı
ya arkadaslar bise sorcam.yurt disinda hukuk okumus biri türkiyede calisabilir mi?
calisabilirse neler yapabilir?
türkiyede tekrar okumasi gerekir mi?
lütfen bildiklerinizi benimle paylasin.simdiden tesekkürler,

eğer yurtdışında okursan türkiye de çalışmak istiyorsan tr ye döndüğünde 6 aylık bir eğitim alman gerekiyor.

Son düzenleme:
Selamlar ben de hukuk fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim..
avukatlık yapıp yapmayacağıma henüz karar veremedim ama potansiyel bir avukat adayıyım sanırım :)

slm...
bende hukuk ogrencısıyım...normalde bıtırmem gerelıyordu ama yarım donem uzadı ıns subata bıtıyor hukukta okumak bılee guzel...

Ben de hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim kızlar..Bu konu sayesinde tanışıp kaynaşırız umarım..

meraba bende bugun ıtıbarıyla hukuk mezunuyummm ama staj konusunda kafam bıraz karısık deneyımı olan arkadaslarla gorusebılırsem cok sevınıcemm

meraba kızlar :)

hukuk mezunlarının iş alanları hakkında bilgi verebilir misiniz bana?

Back