• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukatlar, hukuki problemi olanlar

avozge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
2.248
2.350
53
30
Avukat arkadaşlar, hukuki problemi olanlar gelin sohbet edelim, gerekirse tevkilleşelim yardımlaşalım:)

Merhaba 1 aylık bir bebeğim var ve maalesef boşanıyoruz .bebeğim küçük olduğu için eşime ne kadar süreyle görüş için izin verir hakim. Covidde var evde görmeyi talep edebişir miyim? cevaplarsanız çok sevinirim Teşekkür ederim 💐

Bebek kücük oldugu için zaten yatıya babasında kalamaz, en az haftada iki gün 3 saat 5 saat kişisel ilişki kurulsun deer hakim, dısarıda veya içeride olmasına siz karar verirsiniz eşinizle anlaşıp ona hakim karar vermez, hakin sadece gün veya saat tayin eder. Umarım süreci istediğiniz gibi atlatırsınız

Merhaba 1 aylık bir bebeğim var ve maalesef boşanıyoruz .bebeğim küçük olduğu için eşime ne kadar süreyle görüş için izin verir hakim. Covidde var evde görmeyi talep edebişir miyim? cevaplarsanız çok sevinirim Teşekkür ederim 💐
1 aylık bebek annesinden uzun süre ayrı kalamaz genel olarak da emzirme sıklığı 3 saatte bir gibi bir süre olarak kabul edilir. Yargıtay kararlarında babalık bağının her hafta kurulamayacağı yönünde kararlar var. İlk derece mahkemesi her hafta görme kararı verirse karara istinafta itiraz edebilirsiniz. Çünkü yargıtayın verdiği karar genel anlamda yerleşik bir uygulama. Babalara çoğu zaman 15 günde 1/ 2-6 saat görme hakkı veriliyor.

Bebek kücük oldugu için zaten yatıya babasında kalamaz, en az haftada iki gün 3 saat 5 saat kişisel ilişki kurulsun deer hakim, dısarıda veya içeride olmasına siz karar verirsiniz eşinizle anlaşıp ona hakim karar vermez, hakin sadece gün veya saat tayin eder. Umarım süreci istediğiniz gibi atlatırsınız

1 aylık bebek annesinden uzun süre ayrı kalamaz genel olarak da emzirme sıklığı 3 saatte bir gibi bir süre olarak kabul edilir. Yargıtay kararlarında babalık bağının her hafta kurulamayacağı yönünde kararlar var. İlk derece mahkemesi her hafta görme kararı verirse karara istinafta itiraz edebilirsiniz. Çünkü yargıtayın verdiği karar genel anlamda yerleşik bir uygulama. Babalara çoğu zaman 15 günde 1/ 2-6 saat görme hakkı veriliyor.
Çok teşekkür ederim cvplarınız için 💐💐
İnşallah hakkımda hayırlısı olur.

Merhaba avukat hanim. Antalya adliyesinde durusma vs isleriniz olursa tevkil islerinizde yardimci olurum

Avukat arkadaşlar, hukuki problemi olanlar gelin sohbet edelim, gerekirse tevkilleşelim yardımlaşalım:)
Merhabalar aklıma bikaç bişi takılıyor, avukatım sağlık problemlerini yüzünden kendi derdim için rahatsız etmek istemiyorum ama merak da ediyorum.. Şöyle ki ilk sorum; 26 martta gerekçeli karar açıklandı karşı taraf ağır kusurlu beni hafif kusurlu görmüş hakim. Bana yarı yarıya maddi ve manevi tazminat hakkı kazanmışım Karşı taraf istinafa taşıdı baştan aşağı hakimi karalayarak haklı olan biziz cocuk velayet istiyoruz karşı taraf da kusurlu neden tazminat kabul edildi mağdur olan biziz vs. Karalamalar işte çocuk 2 yaşında velayet Alamaz vermediğim müddetçe evet ama istinafdaki yüksek mahkeme tazminat kararını bozup beni hafif kusurlu görmeyip ağır kusurlu ilan eder de karşı tarafı haklı görür mü acaip merak ediyorum birde bu istinaf süreci ne kadar sürüyor sene sürer mi acaba 🤔. İkinci sorum ise mal rejiminden kaynaklı mal varlığı davası açtık çeyizlerimi alamadım ve şahsıma ait altınları vermediler kredi kartı ekstreleri delil diye gösterildi düğün giderin harcandı dendi benim rızam olduğunu öne sürerek. Şahitlerim var ama ispat edecek foto vs yok birde mehir senedi de yok, çeyizlerimin de üstüne yatıyorlar eşyalarını topladı gitti burda çeyiz bulunmamaktadır deniliyor 🤔 çeyizime zarar gelmişse maddi olarak isteme hakkım var mı. Mehirimi alabilir miyim düğün fotosu CD ler ispat olarak

Back
X