Avukata olan karşılıksız sevgim, onun evli olduğunu ve eşini ablası sanmam ? Bu nasıl bir çıkmaz , ben gerçekten bilemiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Allah aşkına selam vermeye korktuk bende market çalışanına kolay gelsin dediğim için bana “güya” aşık olmuştu akrostij şiirler yazıyordu. Niyetim sadece nezaket göstermekti

Rahatça çevremize bakınamayacağızda artık. Allah muhafaza birisiyle göz göze gelip ona umut vermiş olabiliriz.

Şaka gibi bir konu neyse ileri derece de takıntı başka birşey değil bende. Bir bakış için içinizde ne çok gereksiz duygu beslemişsiniz (!)

Bazen benim de başıma gelir bu . Bazı bekar babalar , çocuk acaba bugün neden okula gelmedi diye sorarım ertesi gün sizin kadar ilgili bir öğretmenimiz olduğu için ne kadar şanslıyız vs vs yazan çiçek gelir okula hayır bilse ben bu aramayı yapmak zorundayım . Ha bir kere sarraf olan bir velim bana künye göndermişti kabul edemem bunu dedim çocuğa . Öğretmenim bu sizin dedi masaya attı gitti kutuyu. öğlen dersim bitince eşime söyledim , normalde işim var , toplantım var diyen adam çıkıp gelmişti . Elimden tuttu , sarrafa gittik , bu hediyeyi kabul edemem demiştim. Ama adamın yanında sürekli elimi tuttu
Umarım sevginizi hak edecek birileri çıkar karşınıza . Olur bazen böyle şeyler. Önemli olan yanlıştan dönmek .

İşyerinde herkese gülümseyerek, gözlerinin içine bakarak selam veririm. Her zaman göz kontağı kurmaya çalışırım. Bunun da yanlış anlaşılacağını hiç düşünmemiştim, şoklardayım. Kimse sizin yüzünüze gülüp selam vermiyor mu? İlk gülene benden hoşlanıyor demek ergen kızların işi...

Eminim adam sana bir iki baksa ve birşeyler yaşamayı teklif etse evli olduğu falan asla umruna gelmezdi. Çünkü sen sevgilisi olduğu halde başkasıyla cinsellik yaşayan, başkalarına bakan bir tipsin.

Allah kocalarımızı senin gibilerden esirgesin

Ne guzel en başta fark etmıssın .Allahın sevgılı kulusun.Şimdi yenı moda bu evlı oldunu gızlemek

Konu açmaya bile değmez. Ablası sanman saçma . Evliymis . Gül geç. Bu kadar anlam yükleme. Hoslanti olmuş. Aşkından ölmuyorsun sonuçta. Salla gitsin

Bu konunun hortlatılmasına ne gerek vardı? Neden bu konu? Keşke gidip bdv son sayfadan hortlatsaydınız da bu konuyu ellemeseydiniz.

Bazı erkekler( abazalar )her kendine bakan kadına yazar ya siz de onların bayan versiyonusunuz .

Hiçte zorunlu olarak almiyormussunuz konu sahibesi. Ağzımı bozdum iyice. Yukarıda bir arkadaş doğru söylemiş, abazalarin dişi versiyonusunuz. Uçan kaçan kurtulmuyor sizden. Hiçbir aklı başında adam, sizi sevmez, değer vermez. Size gelenler de kendine bile hayrı olmayan o adam gibi tipler olur. Şaşırmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…